Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Höstterminen 2017-Bring it on!

Första skoldagen är avklarad och rutinerna rullades igång.

Trean, Tvåan och dubbelt med Ettor- here they come!
back to school
IMG_2413Dom var så taggade inför första dagen och allt hade gått jätte bra.
Tänk att mina små grabbar helt plötsligt är ettagluttare!
Thats big!ettagluttare
IMG_2418IMG_2423
Pappa Andres hade tagit en ledig förmiddag från jobbet för att kunna vara med på första lämningen, sen fick Kevin följa med honom till jobbet en stund. Så himla mallig när han sprang iväg och hämtade sina snickarbyxor och fyllde fickorna fulla med sina små verktyg 😀

När jag sen hämtade hem barnen följde tre av barnens kompisar med också. Och en maaaassa massa papper att läsa igenom och fylla i, precis som det brukar vara vid skolstart, x 4 då 🙂
Blev hemmalek med hemmet fullt med barn, sen gick vi ut och mötte upp en av mammorna och pratade, skrattade och bara var. ♡

IMG_2427IMG_2426

I söndags, dagen innan skolan började så satt jag och badade alla barnen och pratade om hur morgondagen skulle se ut, hur vi gör med lämningar osv och Kevin rullade ut sin läpp och började gråta hjärtskärande. Så in från djupet att jag fick ont i hjärtat. “Lämna inte mig mamma…..” fick han fram. “Jag vill inte. jag vill vara med dig.”
Då trodde han att han skulle också till föris när jag sa att vi skulle lämna Olivia. ♡

Min lille gobulle Wiiwi.
kevin gonzalez
mybabydolls (43)

Idag var barnen lika glada att bege sig till skolan.
Kevin och Celina har lekt en massa och jag… jag vet inte vad jag har gjort med inget som fanns i min att-göra-lista iaf.
Jag är helt slut bara nån timme efter att jag vaknat! Skulle bara kunna sova hela dagen igenom just nu känns det som. Min sömn bank töms bara på sömn och jag känner mig inte alls utvilad när jag vaknar.

Nu ska jag ta en kopp kaffe iaf och göra oss redo att hämta hem järngänget snart.
Senare idag ska vi iväg till MVC och lyssna på bebisen och kolla så att alla värden är som dom ska, jag längtar! ❀

Har era barn gått tillbaka till skolan? Vilken klass?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. marie

  Min son började 3an nu. Skulle egentligen börjat 4an men fick gå om 6års då han inte var redo för 1an riktigt än. Vi flyttade till Haninge (Poseidons gränd) jag o min son efter en separation i juni och min son kommer gå kvar ett år i sin gamla skola ute i Hässelby gård (jepp en jädrans resväg men ville inte slita upp han sista året på lågstadiet o riskera att han kom efter i nya skolan) men nästa år när han ska börja 4an ska han få byta skola hit till Haninge så undrar ifall du har något tips om någon bra skola? Jag känner ingen här så har ingen aning om vilka som är bra eller inte. Har spanat in runstensskolan och vikingaskolan men jag vet ju inget om dom egentligen. Vilka är bra här ute? Nåt tips ? Tack på.förhand 😄

 2. Khadijah

  Här började barnen igår. Största i 4an, mellan i ettan som dina killar =). 4åringen på dagis och håller på att skola in min 1,5 åring .❤

 3. A-K- Hemmafrun

  Det är så mysigt med skolstart, fast lite jobbigt också då jag inser att tiden går så fort. Min äldsta son började på gymnasiet igår. Sen har jag en som börjat åttan och en etta. Tur att jag har min tiomånaders bebis hemma 😉

 4. Susanna

  Här i Finland var vi bor så börja skolorna redan 10 augusti, dvs då sommaren börja typ ! Äldsta började klass 6 och mittersta klass 1, spännande tider. Yngsta får gå på dagis ännu ett år sensen börjar förskolan 💜

 5. Sophie

  Min äldsta son är fyra år och vill absolut inte gå till förskolan. I våras efter gråt, hot om hur han ska ta sig hem själv och bedjande så slutade vi gå till förskolan efter bara fyra-fem veckors vistelsetid. Nu har jag inga planer på att påbörja processen med honom igen men det som är nu är mina vänner och min släkt som är på mig om förskolan. Att sonen måste börja snart, han är ju så “stor” och inte ska han få bestämma detta själv. Jag är hemma och vill ha mina barn hemma hos mig, har pratat med honom och han blir ledsen, upprörd och arg direkt. För mig är han inte så stor, för mig är det tillräckligt för honom att vara hemma med mig och sina mindre syskon. Han kommer få vara hemma, och jag kommer få stå till svars, kommer få åsikter och kommentarer som är helt emot mitt beslut av dom som berör och betyder mest för mig. Skulle bara önska att det inte blev någon diskussion, att det är okej att ha sina barn hemma lika mycket som det är okej att använda sig av 15h föris.

 6. Margareta W

  Lilla gulliga Kevin! Tänk så olika barn kan vara. Tur att Kevin har sån klok mamma som låter honom upptäcka världen i sin egen takt.

 7. Lotta

  Lilla började trean. Och den stora (19 år)har kommit in på utbildning utomlands, Så hon flyttar hemifrån, till Irland om nån vecka

 8. Therese

  Är i vecka 32 och jag är såååå trött hela tiden. Sover dåligt på nätterna, kissar, vaknar, ändrar ställning osv.. så känner mig som en zombie hela dagarna tyvärr.. kaffe o Cola håller mog vid liv just nu känns det som. Mina järnvärden är sådär men äter Niferex som en galning. Nu får lillebror komma snart tycker jag, vill inte vara gravid längre utan vill ha bebis här nu!!

 9. Louise

  Åttan,sexan och ettan. De började förra veckan. De stora vill inte gå i skolan. Den lilla tycker det är spännande. Nytt klassrumoch läxor (så småningom)

  Ha en fin dag. Kramar från Malmö

 10. Niobarnsmamman

  Här startade skolan förra veckas tisdag. Jag har en i förskoleklass, en på tvåan, en på fyran, en på sexan, en på åttan och en som går sin yrkesutbildning. Tyvärr fick vi besök av magsjuka så den som började tvåan kunde börja först i går och ett par av barnen har varit hemma i går och i dag.

   1. Niobarnsmamman

    Nu äntligen börjar de vara friska efter att nån åt gången varit sjuka i en och en halv vecka. Vi tycks vara några som klarade oss undan magsjukan.

 11. Mia

  vår stora kille har blivit stor på riktigt och börjat förskoleklass igår. Han tyckte var väldigt spännande och tyckte det var kul även idag. idag sa han dock att skolan borde börja senare så man hinner sova lite.
  Mellan tjejen är idag tillbaka hos dagmamman efter att ha varit hemma sedan skolavslutningen. Hon började längta i förra veckan efter sin dagmamma. Hon är lika gammal som Kevin (skiljer 3 dagar).
  Minstingen är hemma med mamma och får så vara ett tag till då jag som egenföretagare kan styra mina tider så bra. Jag skulle gärna ha alla barnen hemma med mig men det vill inte barnen, så skönt att slippa stress och tider att passa på morgonen.
  Ha en skön dag

stats