My Baby Dolls

Herr & Fru Lagergren gästar

header-lagergren5
Hej!

Jag är precis som du en läsare av Satus blogg. Jag tycker att det är häftigt att hon har så många barn och det är spännande att läsa om hur hon får ihop vardagen.

Jag tänkte berätta lite om min och min man Stefans blogg, vi bloggar också här på LOPPI sen november förra året. Ni hittar oss på herrochfrulagergren.se. Innan vi hamnade på LOPPI bloggade vi på Spotlife och bloggen startade som en bröllopsblogg. Vi tyckte att det vore kul att skriva ner alla våra tankar inför den stora dagen för att ha som ett minne längre fram. När jag blev gravid med vårt första barn blev bloggen snabbt större och fokus låg på den växande magen.

Namnlös

Idag är jag mamma till Alice, 1,5 år och Philip, 6 månader. Ja, vi fick barn väldigt tätt, det skiljer 13 månader mellan syskonen Lagergren. Vi bor i ett grått parhus i Åkersberga utanför Stockholm och jag jobbar som frilansande journalist, bloggare och poddare. Jag gör Tvillingpodden tillsammans med min tvillingsyster Jessica, det är en humorpodd om relationer, graviditeter och förlossningar. Jag har tidigare varit redaktör på tjejtidningar som VeckoRevyn och Frida.

tvillingpodden

I min och Stefans livsstilsblogg kan du läsa om föräldraskapet från bådas synvinkel. Vi skriver om barnen, inredning, resor, mat, barnmode och träning. Vi är ärliga i bloggen och kan absolut skriva inlägg om saker vi tycker olika om. Stefan säger att han är pedant men är egentligen väldigt slarvig, något som jag kan störa ihjäl mig på.

Namnls

5 snabba:
⦁ Jag vill ha fyra barn men Stefan vill bara ha två. Men han har gått med på att kompromissa med tre. Jag tror jag ska säga att jag vill ha fem barn istället…
⦁ Det häftigaste jag har gjort var att föda barn i vatten. Philip föddes i ett badkar på BB Sophia och kunde jag göra om det i morgon skulle jag inte tveka en sekund.
⦁ Jag gifte mig i en klänning från Ida Sjöstedt och Molly Sandén sjöng på vårt bröllop, två drömmar som gick i uppfyllelse.
⦁ Jag är besatt av att renovera och blir aldrig någonsin nöjd.
⦁ Matlagning är bland det tråkigaste jag vet så därför säger jag till alla att jag är dålig på det, fast jag egentligen är rätt bra på det.

lagergrenbrollop

Vad händer 2016?
⦁ Vi ska åka på massa resor, först till min moster i Grekland i maj. Jag, min tvillingsyster Jessica och pappa ska till Berlin i april. Sen ska vi förhoppningsvis hyra ett hus i Italien med våra vänner Annika och Fredrik i juli. I oktober drar jag och mina tre bästa vänner till New York, livets bästa stad!
⦁ Jag och Jessica ska göra LOPPImagasin tillsammans.
⦁ Vi är nominerade till Årets personliga blogg och Årets podcast i Finest Awards 2016.
⦁ Vi ska köpa två nya bilar, just nu lutar det åt en Lexus RX400 och en Audi R8. Skoja, en Audi TT är vad vår ekonomi tillåter.
⦁ En av mina bästa vänner gifter sig i juni, det ser jag fram emot. Jag älskar bröllop!

Här hittas jag
Instagram @angelicalagergren
Bloggen herrochfrulagergren.se
Podden Tvillingpodden.se
Snapchat Frulagergren

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Läser mycket hellre din blogg Satu! Du är ärlig, varm och äkta i ditt skrivande 👍
    (Din gästbloggare kändes alldeles för ytlig och ”för mycket fasad” för min smak)

stats