Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

HELT BLÖJFR! !!!

Jag har tänkt på att skriva det här såå länge men ni vet, det har tagit tid att komma in i nya rutiner i och med skolstart och allt som hör till, ni kommer få läsa mer om det lite längre fram också- men det jag ville säga var att Isabelle är helt blöjfri nu!!!
Ni anar inte hur stolt jag är över min lilla tjej! I över 2 veckor har hon varit helt blöjfri, natt och dag!

Jag skrev ju att vi fick ett litet bakslag för några veckor sedan, från att ha varit superduktig på dagarna så började det hända små olyckor.
Vet ni vad det bästa vi kunde göra då var?
Att ta bort blöjan helt och hållet- att istället för att hon fick ha blöja på natten och i bilen/när vi skulle handla så gick vi istället all in.
Jag märkte att det förvirrade bara henne till slut. Ibland fick man kissa “på sig” (i blöjan då) och ibland fick man inte, det blev bara lite förvirrande, därav olyckorna, så vi slutade bara med blöja helt och hållet och inte en enda olycka har hänt sen det. INTE EN ENDA.
Jag var beredd med såna där kisslakan och frottelakan i sängen och stålsatte mig att jag fick hålla på med olyckor på nätterna, men inte en enda gång har det hänt en olycka. Nånstans.
Jag är helt löjligt galet stolt över henne, så så himla duktig min lilla tjej! ♡♡♡
(hon blir 2 år i oktober)
Första nätterna väckte jag henne vid midnatt när jag skulle lägga mig och kissa henne på pottan. Och hon kissade.
Nu behöver jag inte göra det för hon håller sig till morgonen.
“Pissha” säger hon och tar mig till pottan.
Vi gör framsteg fortfarande. Hela sommaren har pottan fått stå i vardagsrummet, för att vi snabbt ska hinna få henne dit och det är där omkring hon har vistats mest- nu står pottan i toaletten. Ibland vill hon sitta på stora toan, så snart ska vi nog skippa pottan och ta fram toaringen istället, men ingen panik med det. Pottan är superbra just för att hon kan sköta det helt själv. ♡ Hon tömmer t om den själv och vill tvätta av den efteråt. Mammas stora ♡

Jag kan inte beskriva hur otrolig skön känsla det här är alltså. Jag har lyckats pottträna 8 barn och nu har vi inga blöjbarn hemma längre! Bara det, hur galet??

Liten blir stor.


Mamma älskar dig Bebo!

Här hittar min lista på 10 bästa tips till hur man lyckas med potttrräningen 🙂
Har ni fler tips så kommentera gärna nedan 🙂

Lycka till hörni! ♡♡♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Ta bort blöjan och påminn,fråga och sätt på toan! Efter Nån vecka så slutar kisset komma på golvet. Jag anser att ”potträning” behövs inte. Ta av blöjan så lär de sig😁. Visst är det så klart bra att prata om det innan och visa också. Men har de syskon så vet de om det mesta redan.

  2. Sanna

    Härligt!! Våra två slutade oxå nån månad innan deras 2 års dag. Tänkte bara testa för o se hur det gick o det fick hur bra som helst! Knappt en enda olycka 😅 dottern slutade göra nr 2 i blöjan när hon va 1.5 år. Då tog hon en i handen o gick till toan! Båda våra har suttit på toan direkt, erbjöd dom pottan men de ville inte alls sitta där utan på toan ist. Inte mig emot 😄

  3. Johanna

    Hej! Upplevde precis samma sak med vår lilltjej som skulle potträna nu. Testade med up & go men det gick inte alls, tog istället bort blöjan och gick all in och.. Helt torr tjej! Tänk vad dom kan! Fantastiska små, stora ungar! 💕

stats