Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Hela dan i poolterassen

Det blev en tripp till stugan i trosa igår.
Nya bilen är helt underbar! Nicole blev dock åksjuk så hon fick sitta fram på hemvägen. Dom satt och byggde pussel i bilen och “läste” tidningar.
Det var bara Puua som var i stugan, han höll på att fixa och bygga igen.


Jag hann knappt ta in maten till stugan innan barnen hade hoppas i terasspoolen. Dom hade badkläderna under så det gick snabbt. Dom badade utan att ljuga heeela dagen. Inte ens studsmatta hoppade dom. Förutom Olivia som hoppade studsmatta helt nakenfis.
Twinsen lekte i Puua & Mummus husvagn som står på tomten och ville gärna leka inne i bilarna men det fick dem inte. Men tjejerna höll sig i vattnet.
 
Familjens brudar 😀

Gofisen Kevin badade mycket också 🙂

Vattnet var inte särskilt svalkande, mer som vatten man har i badkaret eftersom Puua lagt in ved för att värma upp, men sååå skönt!
Puua badade också och slängde barnen hejvilt i vattnet. Dom har blivit riktigt duktiga på att dyka under denna sommar!

Liiah och Puua solar lite…

Andres låg också i länge i vattnet 🙂

Observera bilder på Olivia där uppe. Där hon står bredvid poolen med en hink. Puua hade klätt på henne kjolen så 😀
Efter en stund kom tjejerna ihåg att vi hade precis köpt med oss två badringar som dom snabbt hämtade in i poolen.
Lill Snuttis var överlycklig att få prova på badringen också. Hon tror verkligen att hon är så stor och kan allt som syskonen kan.  Hon har inte alls gillar att bada, men här var hon tuff och badade hur länge som helst. kanske för att vattnet var så varmt? Men på stranden också, hon klev bara i och badade och efter ett tag hackade hon gaddar.
Efter ett tag bestämde vi oss för att gå till stranden och bada. Puua stannade kvar för att bygga en staket till terasspoolen. Oj va det underlättade att ha Andres som hjälp 😀 Sist gick jag ju den där stigen i skogen med Olivia i vagnen, packning och Kevin i bärselen.
Kevin låg i vagnen nu i bara blöja och myggnät på vagnen. Det fanns så mycket getingar så det är inte klokt!!
 

Jag och Vanessa simmade till bryggan och hoppade hur många gånger som helst. Mysigt att ha en stund med bara henne då det vart så mycket tjafs och bråk mellan henne och mig. 🙁 Vet inte riktigt varför med hon testar min tålamod hela tiden och är jätte kaxig så ibland känns det som att jag inte gör annat än att klaga och skälla på henne… 🙁 det gör mig jätte ledsen. Mamma maffian skulle tippa på att hon reagerar med en “ny” bebis i huset, men det tror inte jag. Vad det än är så hoppas jag att den går över snart innan jag är helt flintis.

Olivia njuter av livet.

Andres tog med sig Danilo & Jonathan ut till bryggan också och lät dem hoppa. Do är så stolta över sig själva att dom vågar hoppa från bryggan, haha…

När vi kom tillbaka till stugan så plumpsade  barnen direkt i terasspoolen medans Andres tände grillen.
Puua slängde in en krokodil som dom lekte med en lång stund och skrattade när dem flög av hela tiden.

Tänk att alla dessa 3 kom inom 9 månader. (Vanessa är bara 9 månader äldre än twinsen)
Olivia på väg till grillkåtan för att hämta papper (?)

Det blev hamburgare och korv till middag. Är det bara jag eller är inte matlusten på sin plats varma dagar som dessa?
Nu är vi iaf hemma. Planen för idag är att vi ska åka till Fittja och grilla med släkten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mamma24sju

  Tänkte på att Nicole blev åksjuk….satt hon vänd åt “andra hållet” i bilen? Det är lättare att bli åksjuk om man åker baklänges…jag blev också alltid åksjuk, inte kul. Var tvungen att titta ut genom fönstret hela tiden, försökte jag t ex läsa var det kört. Usch!
  Och Vanessas “trots”, kan det vara sexårstrotset som börjat? Visst känns det trist dagar man känner att man bara tjatat och tjatat. Tror alla har sådana dagar. Skönt att man har fina stunder också dessemellan….värmen gör väl sitt också, och ledigheten, de går hemma och “sliter” på varandra. Nej nu ska jag ut och njuta av värmen, bäst att passa på! 🙂

 2. Lena

  Hur stor är poolen vet du det ? Ni ser ut att ha så gott om plats fast ni är många…. Vi är också en stor familj och jag har nog tänkt att en såndär typ av pool skulle inte funka … Men det verkar ju vara alldeles perfekt !

 3. Alexandra

  Här har jag grälat med de 3 äldsta barnen hela jävla förmiddagen. Vår bebis fyller snart 1 år så deras trots beror inte på “ny” bebis. 1 av våra barn reagerade med svartsjuka när vi fick senaste tillskottet, men vad spelar det för roll?! Man får ta det som det kommer. Man kan ju inte låta bli att skaffa syskon ifall något av de tidigare barnen reagerar negativt… Alla barn har desutom perioder där det testar mer el har humörsvängningar. Helt normalt. Kämpa på 🙂

 4. yvonne

  NI kanske är för lika därför allt tjafs och testning . Fin bil bra för er och alla barnen. Ha det bra i sommar

stats