Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Har ni också såna söndagar?

Hej vänner, hoppar ni mår bra?
Söndagar är en riktigt slappar/fixar dag hos oss där jag brukar ta tag i saker som jag skjutit upp på (eller helt enkelt inte orkat ta tag i) Jag har lagat en låda och börjat med att tvätta första omgången av soffkuddarna. Jag är så sugen på att göra om här hemma, den här väggen där jag har mitt databord vill jag göra om helt. Men hur….? Tavlorna hänger alltid snett och det ser så tråkigt ut. Hela familjen använder mitt skrivbord som ett ställe där dom dumpar av diverse saker som dom inte vet vart annars att ställa det. Så nu planerar jag kring det. Önskar att jag var en multimiljonär just nu.
Äsch, jag är på riktig rensningshumör, så sakerna lever farligt här hos oss just nu… 😉 Är det inte såå befriande att ge bort/slänga bort en massa saker som bara är i vägen, som aldrig använts och som bara tar plats?
Med en familj på 2 vuxna och 7 barn så samlas det en massa saker, hur man än vrider och vänder på det.

Jahop, vi har en veckas lov framför oss, så underbart! Vi har inga större planer vilket jag uppskattar mycket.
3 av barnen har varit ute och åkt pulka och nu håller allt på och smälter bort. Så trött på detta väder. Ska det vara snö så ska det vara snö, inte att det ska komma och nästa dag smälta bort och bli vår och nästa dag vaknar vi upp till ett vinterland igen. Idag längtar jag extra mycket efter våren, efter solen…

Igår hade Jonathan & Danilo fotbollscup. (kamratcupen) Dom spelade 4 matcher så vi hängde i hallen hela förmiddan.
2 vinster och 2 förluster och vi var så stolta över dom, dom kämpade verkligen.

IMG_0220
IMG_0226IMG_0216IMG_0225ifk haningeVille ta en bild på twinsen med medaljerna, men en viss linslus vägrade släppa taget om sina bröder.IMG_0243IMG_0263

Igår efter cupen kom vi hem så grabbarna fick duscha och byta om och sen åkte vi till centrum. Danilo, Jonathan & Kevin klippte sig och vi andra var iväg och handlade födelsedags present till Vanessas kompis.
Vanessa åkte på kalas och på kvällen hade vi lite lördagsgott framför en barnfilm.

IMG_0261IMG_0283
En nyklippt Kevin i sin nya pyjamas. Älskar den här färgen.
Han somnade strax efter att jag tagit bilden 🙂 Och Celina snabbt efter….

IMG_0284
Fullt med kräm i ansiktet 😀 Det här vädret är inte bra för huden, den blir så torr och narig så det gäller att smörja efter badet.

Nä hörni, jag måste resa mig upp och fortsätta fixa med mitt innan jag blir alldeles för slö så jag knappt orkar ta mig upp igen. Det är när man sätter sig ner som man märker hur trött man faktiskt är, när man håller igång hela dagen så hinner man inte ens märka av det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Vi hade fotbolls cup led men utomhus. Erik vann guld, men dem andra hade roligt att spela fast dem inte vann. Fotboll är en kul sport tycker jag bra med motion och bra med en lagsport.

 2. mikaela

  Ja det här vädret vi har kan tom den tacksammaste o nöjdaste människa bli irriterad på. Vi har fått snö, massor av härligt, fluffigt o tjock snö. Minusgrader o sol… Men redan på tisdag kommer det att regna, även onsdag… Men sportlov har barnen. Själv kommer jag att jobba mån-tis men sen ska vi bara njuta av ledig tid o att ta dagen som den kommer. Härligt….

 3. Louise

  Japp söndagar är fixardagar. Har tvättat handdukar idag så de tumlas. Har rensat och flyttat saker i hallen då vår säkerhetsdörr kommer imorgon. passade på att dammsuga och moppa där också innan allt ska tillbaka.
  Säkerhetsdörr ska vi ha med tanke på i vilket område vi bor. Hoppas på flytt snart.
  Imorgon börjar allvaret för barnen.

  Ha en bra kväll. Kram från Malmö.

 4. Minna

  Jag älskar oxå turkos.Tråkigt med vädret,Precis handlat för min dotter allt i turkos 🙂 för våren.Tittar ut genom fönstret, japp de enda av nya kläder som kommer till användning är väl fleece+mörkblåa regnbyxor 🙁 Flera av era småttingar verkar vara idrottsintresserade .Det är bra. för mycket. Tror att du bidrar i det med att ni gör massor saker ute både i lekplatser och i naturen.

stats