My Baby Dolls

Han kan gåååå!!

Hörni ?

Det hände något riktigt stort denna helg. Min lilla bebis lärde sig att gå! Jami har tagit sina första steg!

Jag blev sååå glad, jag ropade dit alla och så stod vi och hejade på honom, applåderade och hurrade. Kramade och pussade❤️

Jag är så otroligt stolt över honom! Sen när jag hade lagt honom, när jag smekte hans lilla kind och det mjuka håret…så sköljde det över mig. Wow. Min sista bebis kan gå. Han har klarat av ett av sitt livs absolut viktigaste milstolpar. Han kan gå. Han blir större. För varje dag växer han, lär sig något nytt och för varje dag är han en dag mindre hos mig. Han blir större och snart går dom där fötterna ifrån mig. Ni vet ju att jag är så känslig och blödigt, tårarna bara rann och önskar så att jag kunde få stoppa tiden. Om bara för en kort stund. Det är en sån bitterljuv känsla. Att vilja att han ska förbli min lilla bebis föralltid och samtidigt se fram emot allt fantastiskt som han kommer att göra i framtiden❤️

Första stegen?❤️

Tänk vad stolt och modig han måste ha könt sig, min älskade Jami nami ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats