My Baby Dolls

Halvvägs i graviditeten – 19+0!

Tiden verkligen rusar fram!Idag är det visst fredag igen, jag blev ett år äldre och jag och lill-stjärnan gick in i vecka 20! Halvvägs i graviditeten, hur otroligt låter inte det!??

Jag såg en bild på nån sida på nätet och fick inspo till denna bild som Andres fick hjälpa mig att skriva in, så coolt tyckte jag. 

50 % loading ??


Jag mår jätte bra!
Sammandragningar när vi har gått alldeles för mycket och länge vissa kvällar, men annars så märks det inte av att jag är gravid, ja förutom på mina kläder och folks blickar 😉 Jag kan gå förbi en spegel och bara ”well hello- when did this happen” haha 😀 Magen har växt om man säger så, men inget jag påverkas av negativt.Halvvägs in känns verkligen som en milstolpe. Jag är så nyfiken på vem det är som gömmer sig därinne!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MT

  Så skoj att följa er på resan. Inte konstigt att folk tittar. Sju barn, en i magen och dessutom ser du så ung och fräsch ut. Helt fantastiskt att du kan bibehålla den figuren du har, måste vara riktigt bra gener du fått i arv 🙂

 2. Linn

  Du är så otroligt vacker! Jag är så imponerad av dig, så fin familj och du verkar vara en underbar människa och mamma. Det syns inte ett spår av dina graviditeter, du verkar vara gjord för att föda barn. Så himla fin och vilken solbränna! 🙂 Jag startade lite sent med barnafödandet, trodde inte jag skulle gilla det här med barn så mkt som jag gör. Har tre nu så jag är mer än nöjd men skulle det bli någon till skulle det vara fantastiskt. Ta hand om dig nu under graviditeten, ska bli spännande att följa vägen till nummer åtta! Kram!

 3. Minna

  Grattis ett år äldre och klokare och vackrare?.välmenat tips snart är det dax uppdatera ”om mig”presentation här på blogget?.Vet att du har fullt upp…

 4. Mummu

  Vilka fina bilder på dig Satu❤️Nu saknar vi er änny mer. Njut av dem sista dagarna där, så ses vi snart igen. Love u.❤️?

stats