Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Hälsosamtal och pottträning

Imorse kom min mamma hit för att passa Celina & Kevin medans jag lämnade först 4 barn i skolan, sen till föris med Olivia och sen tillbaka till skolan för hälsosamtal med Danilo och skolsyster. Det gör i förskoleklass och man kollar vikt, längd, syn och hörsel, pratar om kost och hälsa mm.
Allt gick superbra och skolsyster tittade på hans kurva och såg att han tagit en rejäl växtspurt. Jodå.. Det ser man på hans byxor och tröjor vars ärmar plötsligt blivit för korta.
Han är så rolig min Dano. Så charmig på sitt sätt att prata att vi skrattade flera gånger.

IMG_7988IMG_7989
Måste nog gå igenom hans garderob snart igen märker jag nu när jag tittar på den här bilden (ovan) 😉

Celina har varit otroligt duktig på att sätta sig på pottan på morgonen och göra nummer 2.
Hon börjar visa mer själv att ibland är det jobbigt att ha lite kiss i blöjan, så hon tar av sig blöjorna själv- men kissa har hon inte gjort på pottan ännu.
Lite då och då får hon vara utan blöja, då får hon på sig trosor och jag ber henne sätta sig på pottan med jämna mellanrum.
pottträning
Idag fick hon vara utan blöja och hon verkar trivas. Det är inte så att jag tänkt köra stenhård potträning med henne nu, men visar hon intresse för det själv, så varför inte testa såhär lite då och då. Jag tänkte köra igång hårdare till sommaren, då är det alltid enklast. Bara hon fattar galoppen så går det nog fort. *knack, knack, ta i trä*

IMG_8002
Helt plötsligt ser hon ut som en liten flicka och inte en liten bebis längre!utan blöja
Hennes hår har växt så pass mycket mer nu att jag fick till en ny frilla på henne idag 🙂

IMG_8017
Två pippilotter- med allt hår. Snart kan jag göra fina flätor på henne också 😉
Gullis!
korvsoppa
Mm, korvsoppa till lunch idag! 😉IMG_8028

Idag ska jag hämta upp alla våra vagnar in till oss, jag ska göra rent och fixa och fota och lägga ut för försäljning. jag är dock lite kluven på vilken/vilka vagnar som vi ska behålla. Jag tycker ju om dom alla! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eveline

    Min yngsta ( som är född på samba dag som din Celina) har oxå hellre trosor än blöja nu. Det är på hennes vilkor hon pottränas, själv tänker jag som du, i sommar blir bra. Kul när de är så små och har sån stark vilja endå. Pratar hon mycket? Min säger inte många ord men hon är en jäkel på att visa vad hon vill! 😂

stats