My Baby Dolls

Halloween på Parken Zoo

Igår trotsade vi vädret och styrde bilen mot Eskilstuna och Parken Zoo. Det verkligen ösregnade hela vägen dit, men när vi kom fram till parkeringen slutade det. (Jag hade ju kollat väder appen att det inte skulle regna där och då, men det är alltid en chansning ändå)

Det var riktig Halloween tema där, mysigt rysligt med pumpor, fågelskrämmor och kusligt musik överallt. Har aldrig upplevt en djurpark (förutom Skansen) under höst/vinter så det var en mysig upplevelse, fast det var ruggigt kallt.

Jag hittade inte en enda mössa till de 4 stora hemma. Jag har packat in alla vintermössor och handskar, men något borde dom ha haft som höstmössa? Blir att handla höstmössor åt dem snarast.

Så skönt att komma in i värmen på restaurangen?

Jag skulle precis få ta en bild på barnen framför fågelskrämmorna när en massa spöken och monster dök upp.?Det var den bilden det.

Tivoli time!

Avslutningsvis vann vi kexchoklad!?

Gissa vad jag ska göra när barnen somnat för kvällen…. 😉

Hur mår ni?

Nu har vi en veckas höstlov framför oss, jag och barnen!❤️ Hoppas att alla är på bra humör så vi slipper en massa onödiga tjafs och konflikter… 😉 (man får ju alltid hoppas??) Har ni/barnen höstlov nu?

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats