Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Grillkväll

Visst blir man lite trött efter allt kalasande ändå?
Inte på själva kalaset, men allt som ska ordnas med FÖRE kalaset. På kalaset är det lugnt, då flyter allt oftast på. Speciellt när det bara var familj och släkt denna gång, det blir inte lika stor stress på att fixa och dona med allt.
Hon ville inte ha någon kompis kalas i år och mitt hjärta gick sönder lite.
Ni vet ju hur det har varit kring det där och hon tänkte en stund och sa att hon vill bara fira med familj och släkt och det blev helt underbart och perfekt.

TACK till er alla som grattat Nicole, jag har läst allt till henne och “hon kan inte förstå hur snälla ni är som tar er tid till att gratta henne och göra henne glad.” ♡

Den obligatoriska syskonbilden 🙂

(verkar bara vara jag som uppskattar den just nu, haha)

Igår kom Abuelo & Abuela (farfar och farmor på spanska) samt farbror Oscar och kusin Emilio på middag. Älskar att ha familj, släkt och vänner över. Barnen var överlyckliga. Abuela pratade spanska med dem, vilket jag älskar.
Olivia tappade sin andra framtand, eller ja, Vanessa aka. tandknyckaren tog bort den.
“Jag ska till tandläkaren” sa Olivia och la sig på soffan och Vanessa kom efter med lite papper och en väldigt ivrig min.


Hur gulligt som helst med gluggen ju. När stora tänderna kommer så ser dom ju verkligen så stora ut.

Emilio & Olivia
Vi grillade och Twinsen agerade grillmästare 😉 
Celina satt tålmodigt och väntade på att maten skulle bli klar….

Och så blev det sång igen 😀 Isabelle stämmer med i alla sånger nu, hon blir så glad när alla sjunger, haha!

Jag är helt virrig om vilken dag det är idag pga. röd rad och klämdag. Helt säker hela tiden att det är lördag idag??
Vi har varit ute och lekt, hoppat studsmatta och spelat fotboll tills vi hade en dålig förlorare och avslutade spelet 😉
Imorgon är det visst då lördag, jag önskar er en fortsatt härlig helg. Ta hand om varandra och glöm inte tala om för era nära och kära att ni bryr er och finns där.♡
Jag vet att det kan bli så ibland att man fastnar i sitt eget ekorrhjul och glömmer bort att skicka det där sms:et, ringa det där samtalet där man bara frågar “hur mår du?” och verkligen menar det. Men bara gör´t.

Tack för att just DU läser detta. Tack för att du har tagit dig tiden att kika in här, bara det betyder mycket för mig.
Kram!
XOXO/Satu

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Det mest roliga är att jag varje gång du lägger upp en bild räknar dem, som om de inte skulle vara alla 🙈 då inte för att jag inte tror du har koll utan för att de inte ser så många t eller nåt, kan låtsas de är en arbetsskada från förskolan men min fyra samlas sällan på bild, så kul att du tar dem Korten så ofta de är så fina!!!

 2. Jennie

  Tänk att ha fått åtta barn och alla är så fantastiskt vackra! Men det är du med!
  Det som gör det lilla extra är att ni allihopa verkar vara så genuint vackra insida och ut. Därför det strålar om er alla. Bästa bloggen med bästa familjen!

 3. Guler Orhan

  Grattis i efterskott finaste Nicole. Jag vet din känsla Satu. Min son blev mobbad i flera år! Men han är idag 16 år och väldigt stark kille med fina kompisar och bra betyg. Det kommer att gå bra finaste Nicole vissa människor får uppleva det svåra tidigt i livet

 4. Sofia

  Grattis i efterskott Nicole 😍 Du är lika gammal som min dotter som också är äldst i barnaskaran 😊 Hoppas du hade en super härlig födelsedag!

 5. Yvette

  Jag har en fråga ? Om det genom att bo kvar i huset skulle ge dig möjlighet att skaffa ett till barn……..skulle du då stanna ? Jag menar….om ni flyttar så blir det ju helt omöjligt eftersom ni aldrig skulle hitta ett boende som är stort nog…….

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Yvette- Lite konstigt kommentar om att det skulle vara helt omöjligt att flytta om vi fick ett barn till… eller menar du att du tänker att alla ska ha egna rum? Vi ser inga konstigheter att barnen skulle dela rum för den delen, och sådant där löser sig alltid. 🙂 Allt behöver inte vara så krångligt och jobbigt 😉

 6. Kirsten

  Grattis i efterskott Nicole. 🙂 Har följt din blogg ett bra tag nu, och är lika roligt att läsa den än. 🙂 Trevlig helg. 🙂

 7. Therese

  Grattis Nicole i efterskott ❤️❤️ hela 11 år! Snart har ni eran första tonåring i huset 🙌😍 Kul med småbarn men även spännande när de blir äldre såklart.
  Gott med grillat! Vi premiär-grillade igår, lax med potatis och kött för de som ville ha det.
  Isak ( lika gammal som eran minsta) åt bara potatis, cirka 20 små färskpotatisar 😂😂😂
  Ha en fin lördag nu.
  Vi ska till naturhistoriska riksmuseet, ett kul tips för barn i alla åldrar. Gratis inträde och massor att se och göra om ni inte redan varit där förstås 😃

stats