My Baby Dolls

Gravid vecka 35

Nu börjar det verkligen närma sig!
Hej vecka 35 (34+0) och 3 veckor kvar till igångsättning! ♡

Ni kan inte förstå min lättnad med flytten. Först var det tänkt att vi skulle flytta ut och få nycklarna måndagen den 16.10. Alltså precis samma dag som jag och läkaren pratade om att det blir igångsättning (är då i vecka 37 + 1)
Så föda barn, flytta ut och flytta in i ett renoveringshus på en och samma dag… inte så optimalt, men hey- vi skulle ha löst det också.
Men nu verkar det som att vi kan lösa det med ut och inflyttning tidigare och ett stort sten har fallit från mitt hjärta- vilken lättnad att få komma in i huset och göra i ordning lite innan lillasyster föds.

Vecka 34 + 0 nu alltså. Tänk att Vanessa föddes i vecka 34 + 3 och allt gick hur bra som helst.

Bebis är nu ca. 44 cm och väger ca. 2.38 kg i början av veckan och ca. 2.56 kg vid veckans slut.
Hon fortsätter att lägga på sig vikt och fyller nu ut nästan hela livmodern.

”Du som mamma ökar nu snabbare i vikt, upp till drygt ett halvt kilo varje vecka. Av det går ca. 300 g till barnet.
Många får halsbränna, magen känns ofta full och det är svårt att hitta sköna sovställningar. Du får räkna med att vakna upp flera gånger per natt för att gå och kissa och vända dig i sängen. (oooh yes) ”
Jag mår helt okey.
Illamående har jag fortfarande och kräks fortfarande några gånger i veckan. Ibland när jag går förbi en spegel så kan jag stanna och tänka WOW! När kom den där magen??

Vecka 340 (12)

Vilken vecka/dag är ni andra gravida i? ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ss

  Hej satu!

  Google translate knappen är jobbig när man är inne via mobilen för att den är på samma plats, blockerar lite av texten. Ha det bra =)

 2. Susanna Wall

  Du är jättevacker med Superfin mage
  Såg dig idag på (eller säger man i ?)port 73.
  Du gick in på kappahl

  Hade jag haft så mycket och göra och dessutom varit höggravid hade jag nog varit sönderstressad och ett nervvrak och formodlogen hade jag startat förlossning pga det och utan igångaättning
  Hur får du återhämtning???
  Vart får du orken ifrån?

  Kram

 3. Annika

  Så fin bild 🙂 jag är i vecka 5 med barn nr tre. Vi är såååå glada och än så länge är det ingen förutom vi som vet. Otroligt mysigt. Och spännande <3

 4. Fyrbarnsmamman4

  Heja dig! Vad roligt. Skönt att få flytta i tid….
  Jag är i Vecka 36+5 idag. Igångsättning på torsdag 🙂 Också 37+1!!

 5. Anna

  Jag har BF 1 oktober och påbörjar idag graviditetsvecka 40. Jag har tänkt att du kanske hinner få barn före mig i alla fall då du brukar få barn tidigare. ☺Vad skönt att det verkar ordna sig bra med flytten för er.

 6. Elisabeth

  Alltså det är helt sjukt så vacker du är! Snart 8 barn och ser jättebra ut!!! Är gravid i v.15 med mitt tredje barn:)

 7. E

  Hej!
  Hej jag är en 25 årig tjej som är gravid med barn nummer två i vecka 21 (20+2). Det kommer bli ca 1 år och 5månader mellan barnen. Kan du inte berätta lite om hur det är att ha barn tätt? Och grattis till lillasyster i magen ???

 8. Jossa

  Hej! Är gravid med mitt första barn i v 23 även fast min graviditet är hemsk ( illamående svimmar ibland osv) så vill jag ha massa barn. Älskar barn, tycker dessutom du är grym som klarar av att vara gravid med så många barn som du har ! ???

stats