My Baby Dolls

GOTLAND del 1

|| Innehåller reklam via annonslänkar för Bubbleroom ||

(Detta inlägg var skrivet och publicerat för några dagar sedan, men min mobil ville tydligen inte publicera det…, men här kommer inlägget ändå.)

Hemkomna från en härlig minisemester till Gotland!
Vi hade det verkligen jättebra, det var så fint och mysigt och vilken tur vi hade med vädret!
3 dagar var dock för lite, nästa gång stannar vi längre för det kom bara mer och mer saker som vi ville se och göra. Barnen, dom hade nöjt sig med att hänga vid hotellpoolen hela dagarna…. Men vi hann med en massa ändå.

Vi har aldrig åkt dit förut så allt var nytt, men vi fick tips på vad vi inte får missa och gjorde det bästa av den tiden vi hade.

Båtresan dit gick bra. Maten var dock inte så god tyckte barnen. Resan över tog ungefär ca. 3.5-4 timmar. Hotellet vi hade bokat låg 1 minuts bilväg från hamnen så det var helt perfekt.
First Hotell Kokoloko hette hotellet och det var jättefint och supermysigt. Dom hade allt! Barnens favoriter var minigolf, biljard fotboll och hela familjens favvo var överlägset poolen. Vi älskar att bada! Jag tyckte om de mysiga hängmattorna och stolarna som var placerade lite här och där, men dom hade även en takterass med jacuzzi. Rummen var mysiga likaså, jag vill redan tillbaka 😀

Här kommer ett gäng bilder från våran första dag 🙂

Alltså försök att ta bild på detta gäng uppepå deck… Solen i ansiktet och sen kunde ingen se nånting… Därav minerna… 😀

I ett försök att få Benjamin att sova… passade på att ta några selfies på oss också, haha 🙂
Jag har blivit så galet höjdrädd och värre tycks det ha blivit.
Att stå och titta ner på däck har jag alltid gjort, men nu fick jag svindel och hade nästan panik och ville inte att barnen skulle gå för nära dom heller. Fler som fått mer skräck för höjder ?

Wohooo, äntligen framme på hotellet!


Efter att vi delat upp oss i rummen och packat upp lite så hade barnen bråttom in i poolen 😀 Det var så varmt när vi kom så det var bara att hoppa i, poolen var uppvärmd till 28 grader så Benjamin & Melanie fick också bada. Mina badankor hela bunten.


Efter dusch på hotellet svirade vi om och drog iväg till Visby muren.Så häftigt att delar av Pippi Långstrump filmerna spelades in vid denna mur tyckte barnen. (och jag!)
Jag älskar att se på såna här historiska platser, det var mäktigt.


Snart kommer dom ha växt ikapp mig?? NÄR hände detta?
En magisk solnedgång i Visby.

Sen gick vi lite vilse, men det är så roliga äventyr skapas 😀 Vi stannade till vid en affär och köpte med oss lite mys hem till hotellet, och stannade ute och lekte i en jättemysig lekplats.
Det här trädet var så otroligt häftig, aldrig sett förut. vet ni vad den heter?

Fick supermånga (faktiskt, haha) frågor om min klänning så jag har länkat till den, ni hittar den här.

Tillbaka till hotellet 🙂

Fick fota denna lilla prinsessa lite 🙂
hon har på sig sin nya favvo klänning som hon fick i födelsedags present av sin morbror Stefu & Anna med familj <3
En magisk dag på Gotland.
Natti från Benjamin <3

Fortsättning följer i eget inlägg 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hur håller ni koll på alla barn? Hur har ni tålamod med alla? Jag själv har 2 barn och har hjärtat i halsgropen från morgon till kväll! Hur gör ni? Hur gör ni med barnen om de gnäller osv osv, Hur gör ni???! Dela gärna med er vad era bästa tips är!!

  2. Gabriella

    Hej, vad härligt att ni var här på Gotland! Jag och min man och våra 9 barn bor ju nära kokoloko och tallundens lekplats som ni besökte. Tyvärr kommer jag inte på vad trädet heter men, iallafall brukar vi ju hänga där så synd att vi missade er. Hade varit så roligt att träffa på er. Våra barn är ju nästan jämngamla med era barn bara två som är äldre (18,15,12,11,10,8,6,3,1 år). Har följt din blogg i några år nu och du har en så fin familj och dina barn är så vackra. Hoppas ni besöker Gotland snart igen.?

stats