God morgon! | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

God morgon!

God morgon mina vänner!
Hur mår ni idag?

Jag tar en liten paus från alla vardagssysslor och tar min första kopp kaffe i lugn och ro.
Tvättmaskinen är igång och alla morgonbestyr är klara och undanplockat.

Danilo vill tjäna pengar så han har fått hjälpa till här hemma idag, han är så duktig som både plockat disk från maskinen och dammsugit. Min omtänksamma, hjälpsamma kille. ♡

Ni får inte tro att jag bara “glömt” bort att avslöja om vi väntar flicka eller pojke, vi har funderat om vi ska ha en sån där gender reveal party för att göra det lite extra kul- men bestämde sen för att skippa det 😀
Så jag ska bara fota lite och så lägger jag upp det här och på instagram 🙂

vecka 20+3 (1)vecka 20+3 (3)boy or girl
Nu ska jag få lite jobb gjort innan vi går ut.
Måste beställa tårtor till våran Vanessa som fyller 8 om en vecka, och en massa annat som jag måste bocka av från min lååånga to-do- lista! Får nog sitta och jobba på vid datorn ikväll misstänker jag 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

 1. Caroline

  Du är så himla fin Satu!
  Så kul med en liten tjej till! Undrar vem eller vilka hon kommer likna och om hon blir ljus eller brunögd. Kul att ni har både och. Våra små fisar är bara brunögda 🙂
  <3

 2. Emma

  Ska bli så spännande att få veta vad det blir! 🙂

  Men jag har en annan fråga också! Förut läste jag att Nicole brukade modella för HM. Är det någonting hon fortfarande gör eller har hon slutat med det? Hon var så himla vacker på bilderna! 🙂

 3. Malin

  Vart har du köpt din klänning? Letar desperat efter fina kläder själv att kunna ha på mig med min växande mage… Kan du rekommendera nån butik? 🙂

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats