Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Fritids aktiviteter och annat

Tack för era kommentarer om dagis. Ja, jag veeet att det heter förskola nu, men jag tycker dagis passa bättre, och därför använder jag det ordet istället. Förskola förknippar jag med 6-årsverksamheten.
 
Någon tipsade om att jag kan ha Nicole hemma på fredagar, men det är hon och resten av syskon skaran redan. Dom går på dagis från måndag till torsdag. Jag nådde mitt mål med att ha mina barn hemma tills att dom fyllt 3 år. 3 år kändes helt lagom tycker jag. Grabbarna började i för sig när dem var 2 ½ pga. jobbig graviditet med Olivia.
Jag ser att dom behöver dagis och vänner. Danilo & Jonathan leker bara och endast med varandra.
Det jag tänkte på var att jag kan ha dem en åt gången nån dag i veckan- så att dom får lite “egen-tid” med mig (och lill Snuttisen). Det kan bli bra tror jag… Hoppas jag.
 
Jag håller på och kollar på barnens sommaruppgift från dagis nu. Jag vet vilka platser jag ska ha med till varje barn, så nu ska jag leta igenom bilderna och se om jag har nån bra bild på dem därifrån, annars måste vi till ställerna och fota… Vilket inte känns så roligt just nu när jag har ont i ryggen… Någon här inne och läser som bor i Handen som också fått samma sommaruppgift- vilken plats har ni valt? (här är sommaruppgiften att fota sitt barn i nån plats i Handen som barnet visar intresse för)
 
Många har också frågat om jag kan skriva lite om hur jag & Andres träffades och hur det gick till med att få Nicole & resten av barnen. (eftersom det tog lång tid med olika behandlingar för att få Nicole) Och jag ville bara säga att jag inte har glömt bort att skriva om det, jag ska, bara jag får lite tid.
 
Fick hem post från Funky Kidz häromdagen. Det är Sveriges största dansskola för barn, och jag tänkte att det här skulle passa perfekt för Nicole och Vanessa.Smiley Sen kollade jag på priset- 1350 kr! För 10 gånger! SmileyMadness!
Jag vill inte låta snål, men kostar fritids aktiviteter verkligen så mycket? Cheezuz…
Tänk om alla 5 barn vill ha fritids aktiviteter, det blir ju hur mycket pengar som helst…
 
Jag frågade tjejerna om dom ville börja dansa eller göra något annat, lilla Divan Nicole: “Nähejj, absolut inte!”
Vanessa ville- såklart. Hade inte trott något annat heller.
Så jag ska kolla runt om jag hittar något…
 
Går era barn på någon fritids aktivitet?
 
Jag tänkte bara att det skulle vara roligt för dem och bra för självförtroendet. Men vi pushar inte dom till något. Dom är fortfarande små hela gänget, och de nöjer sig med att vara ute och leka bara.
Själv gick jag på cheerleading när jag var “liten”. (Liten och liten, jag var nog 13-16 år?) Haha…
Men jag har aldrig haft nån behov av fritidsaktiviteter, kanske hade gjort mig bra ändå då med mitt dåliga självförtroende?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats