My Baby Dolls

Från morgon till kväll

Påsklovet går mot sitt slut och vi kunde inte ha önskat oss bättre väder. ♡
Vi har varit ute från morgon till kväll, så otroligt skönt!

Vi hade picknick på studsmattan en dag…..

Isabelle har utforskat allt som finns ute, småkryp, gräs, pinnar och kottar och små stenar och blommor. Livet.


Vi har ett växthus på ena sidan av huset som varit helt trasigt. Det har saknat glas och det har bara varit i obruk och så stökigt och fult. Denna sidan av huset har jag tyckt är sidan som gud glömde, jag tyckte to m att vi skulle bara riva bort hela växthuset- men Andres har fixat nya glas till den och häromdagen gjorde vi den i ordning. Tvättade alla glas, tog bort att trasigt glas och skräp som varit i den och rensade ogräs och gjorde fint. La en markduk och Andres byggde upp en långbänk där vi kan ställa växter och annat som vi ska plantera. Blir nog bra och det kändes genast bättre. trodde faktiskt inte att man kunde fixa i ordning den. 
Medans vi fixade utomhus så smet Isabelle in… hittade Jonathans mobil och ringde sin bästis Puua med face-time och passade på att sno lite choklad ur påskägget medans hon ändå höll på med hyss.
När jag kom in var hon mitt i en diskussion med Puua och log sitt bredaste leende mot mig….  Hur kan man bli arg på henne då 🙂


Jag ser rätt så sliten ut, jag skyller på att vi jobbade hårt och att jag är utan smink. 😀 Hur skönt som helst att slippa smink nu när man blivit lite brun av solen <3

Alltså jag blir så glad av detta väder, känns som att vi har det bästa, bästa precis framför oss!
Har varit så skönt att vara lediga hela gänget och bara vara och njuta av varandra.
Jag ska inte ljuga, vi har faktiskt bara haft ett enda konflikt fritt dag på hela lovet, ett enda. En av ”de där” faserna igen, i guess. Så otroligt tröttande, mentalt. Imorgon återgår vi tillbaka till vardagen och vi börjar räkna ner till det stora SOMMARLOVET. Jeeeeey!

Vi avslutade denna lov med brännboll och fotboll på tomten och fika med grannen.
Och förresten, vattkoppor. Jepp. Jag tror minsann att morgondagens födelsedagspojk har fått vattkoppor i present. Eller vad tror ni??

DREAMTEAM!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nina

  Oj, jag var nära att få hjärtinfarkt när jag läste ”riva växthus”!! 😉 Det kan man ju inte göra! Jag har precis ställt upp ett nästan exakt likadant, som min svärson räddade från en person som inte ville ha det och var på väg att riva det.
  Nu är det uppbyggt hos mig, inrett och jag skulle helt ärligt kunna sova där inne! 🙂 Det ska fyllas med massor med grönt, sen kan jag smyga in och sätta mig på golvet med en kopp kaffe och stänga dörren så att jag inte hör när barnen slåss utanför! 😀

 2. Sara

  Ni är så fina och verkar ha massa mys❤️ Inte det minsta sliten ser du ut!!
  Ett påsklov med detta väder har varit heeelt underbart och bleka näsor har fått tillbaka lite färg!
  Tyvärr slutade vårt lov med ett tufft dygn då gravida jag (v15) igår började blöda…så dagen bestod av bla akutgyn! Har skrivit långt i lin blogg…

  Önskar Er en fin vecka?
  Hoppas solen stannar kvar ett tag till, ljuvligt???

 3. Tanja

  Tack för att du är ärlig och även berättar om konflikterna. Här är det ”bara” 4 barn men det är såååå utmattande med de ständiga tjafsen myyy gooood alltså!

stats