My Baby Dolls

Fotoshoot !

mybabydolls (10)Vi har verkligen haft ett helt fantastiskt väder här hos oss, det ser ut som höst ute, men det har varit milt väder. fram tills typ… idag 😀 Hahahaa..
Tänk att de är den sista september idag? jag fick lite bråttom när jag tittade på min blogg-mapp (ni vet, där jag samlar alla bilder som jag tänkt bjuda på här) och insåg att det är ju full s o m m a r på många av bilderna!
Jag får väl köra nån throwback to summer of -16- eller nått 😉

Jag var ute med barnen häromdagen, solen höll på att gå ner och det var så fint väder. Jag fotade med bara linne på!

mybabydolls (11)mybabydolls (20)mybabydolls (27)mybabydolls (39)
Celina var förtjust i ankorna (ändarna) och gjorde kvack kvack ljud till dom 😀

mybabydolls (48)mybabydolls (51)mybabydolls (52)
Det blir många bilder på den tösen- av flera anledningar. – För att jag ända måste hålla ögonen på henne hela tiden och vara där hon är och för att hon inte är lika snabb som syskonen när jag tar fram kameran. 😉

mybabydolls (53)
Kevin har också blivit en stor kille nu. På bara en månad har han börjat prata så mycket och långa meningar att jag blir helt förvånad. Så han försökte hänga med sina äldre syskon 🙂

mybabydolls (54)mybabydolls (57)
Nukke min Nicole ♡

mybabydolls (59)
Vanessa ♡ Min fina kloka tjej.

mybabydolls (60)
mybabydolls (63)mybabydolls (76)mybabydolls (89)mybabydolls (103)mybabydolls (99)
Min fina godhjärtade kille <3mybabydolls (98)
Godispåsen.♡

mybabydolls (112)
Lillan traskar på med bestämde steg 🙂mybabydolls (122)mybabydolls (127)

Fortsättningen följer av våran lilla fotoshoot, nu måste jag fixa med lite saker.
Herregud det blåser verkligen storm där ute nu- jag är helt frusen! I för sig är det inget nytt, jag fryser jämt och tycker egentligen inte om kyla alls. Men jag passade på att vädra i barnens rum, men nu är det nog dags att stänga fönstrena.

På tal om barnens rum så måste jag låsa tjejernas dörrar när dom är i skolan. Celina & Kevin- partners in crime smyger in där, tysta som små möss och öppnar skrivbordslådorna… en (Celina) tar tuschpennorna och ska rita överallt… och den andra tar Vanessas läppstift och målar sig som en clown. Idag hann han göra det precis innan vi skulle gå till skolan och när vi kom hem (jag hade glömt att låsa…) Han såg på riktigt ut som Jokern i Batman filmerna. Eller en clown.
Han skyllde på Celina såklart. Allt som han gör, som han vet att man inte får göra- skyller han på Celina. Allt är hennes fel.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats