Första toffsen | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Första toffsen

Häromdagen testade jag nya frisyrer på tjejligan och t om lilla baby Belle fick sin första toffs på huvudet 😀
Så söt med en liten dammvippa mitt på huvudet 😀

hairdo (2)hairdo (6)Jag tänkte på det häromdagen, att snart kanske inte Nicole och Vanessa vill att jag ska fixa deras hår med olika flätor och frisyrer- så jag passar på medans jag fortfarande får 😀

På tal om hår så har dom båda tjatat hål i huvudet på mig att få färga sitt hår i blått och lila!
Ni vet, men sån där färg som håller upp till 4 tvättar. Varför just blå och lila vet jag inte, men det ska tydligen inte vara hela håret, utan antingen ombre eller slingor.

Jag färgade mitt hår för några veckor sen- och det blev gult, Alltså… jaigs. Vet inte om det var pga. alla hormoner efter förlossningen men gult blev det, så jag la in silverschampoo, bara i ca. 30 sekunder och mitt hår blev lila/blå! Kanske därför man ska sköta sånt hos frisören, men jag har inte tid eller pengar att lägga på mig själv, så enkelt och bekvämt att handla ett paket på Coop 😀 Men då får man ju skylla på sig själv också.
Visste inte riktigt om jag skulle börja gråta eller skratta men Nicole & Vanessa tyckte att jag var den coolaste mamman ever, just för att dom själva önskat sig blå/lila hår. Jag själv kände mig dock inte så cool 😉
Nu skulle det vara dags för mig att färga utväxten som ser hemsk ut. (jag bleker inte, bara färgar)
Men jag är så trött på det blonda. Om jag visste att resultatet skulle bli bra och som jag tänkt mig så skulle jag färga till någon annan färg, ljusbrunt har jag alltid velat ha. Ljust, men kanske inte så extremt ljust.

Olivias frisyr ❀

hairdo (1)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tessie

  Älskar de här inläggen! Så himla kul att se vilka fantastiska frisyrer du kommer på och får till 🙂 Visst använde du någon speciell hårolja när du gör frisyrerna?

  Tack för en fin blogg!

   1. Elina

    Jag med, alltså naturligt nordiskt blond. Sedan bleks det så fint av solen på sommaren – blir vitt! Var helt vit i skallen som barn, men det försvann när jag blev äldre 🙁 hehe. Men då kan du ju i princip ha vilken färg som helst och det blir snyggt när du färgar till det.

 2. Pernilla

  Tycker du ska köpa en brun färg istället! Det hade du passat i! Typ ljus brunt!! Och du Satu du är värd att gå till frisören och fixa ditt hår!!! Unna dig det!! Önska dig annars det i julkapp! Kram!!!

 3. Sandra

  Vad duktig du är på att fläta. Mina tjejer vill sällan så inte så ofta jag får chansen att fläta. Själv är jag oftast lila/blå/alla möjliga färger i håret och tycker det är jättekul. 🙂 Min sexåring tjatar om när det är hennes tur. Jag har löst det med lite olika trix som hårbomber som du pratar om. Finns även som kritor med talkfärg man kan göra slingor med och som går snabbt ur. Eller köp färgade slingor på tex hårspännen. Bara knäppa i och ur. Ibland är det ju svårt att få färg att synas i ett brunt hår om man inte bleker det och det gissar jag är nog inte aktuellt vare dig för mina eller dina tjejer. 🙂

Annons
stats