Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Första buss-resan

Igår förmiddag bestämde jag mig för att åka buss med barnen för allra första gången.
Vi behövde köpa blöjor, välling, mjölk osv, så vi skulle åka till Coop.
Eftersom Andres åker hemifrån så tidigt och jobbar hårt hela dagen, så känns det taskigt att börja tjata om att vi måste åka och handla när han kommer hem.
Mummu följde med oss och barnen- speciellt tjejerna var super glada att få åka buss. Det var lite nervöst ett tag inna bussen kom. Tjejerna kom plötsligt på att dom är kissnödiga, grabbarnas nappflaskor med vatten var inte helt ordentligt stängt, så hela väskan fylldes med vatten… Allt på samma gång precis när vi såg bussen komma.

Men vi hann med allt. Mummu torkade väskan och tjejerna kissade i buskarna.

Jag var lite nervös över hur jag kommer in med vagnen. Finns det plats? Går det bra i trapporna?
Bussen kom och var fullproppat med skolelever, men som tur var så var bussen låg så det var nästan att bara köra in vagnen, och vi fick plats, fast den var lite lång..

I väntan på bussen…


Glada flickor i bussen! Fast Nukke ville hålla hårt i Mummus hand..

Framme i affären gick det också bra. Kikade först lite på jackor till grabbarna, men hittade inget jag fastnade för. När vi sen skulle hem så fick alla varsitt korv att äta på så dom höll god min och skulle sitta fint i vagnen… Vi fick verkligen kämpa med att hålla pojkarna vakna.. Men roligt var det hursom helst! Tack för hjälpen Mamma!
Nästa gång åker vi EFTER vilan!

När vi hade kommit hem och grabbarna vaknat upp efter vilan så åt vi mat, och sen var det bestämt att jag skulle ta en promenad till Handen med Mummu för att gå in på H&M och kika på höstjacka till grabbarna.
Nukke & Bessa ville så gärna följa med, så dom fick. Jag sa “Gå och hämta skorna så går vi då” och då fick Danilo & Jonathan fart under bena och kutade allt vad dom orkade till skolådan och kom tillbaka stolta med sina skor och räckte dem till mig, superglada.

Jag som tänkte gå i någorlunda lugn och ro, och låta grabbarna få leka lite hemma… Men jag kunde inte motstå dom… dom var så glada och stolta med sina skor… Så dom fick följa med dom också, och så var vagnen fulllastad med barn igen.. Det var lika bra så Andres kunde få sova lite efter jobbet också.

Jag hittade äntligen höstjackor till grabbarna! ÄNTLIGEN!
Bild kommer så fort vi inviger dom!

Lite sagostund innan läggdags…
Tänkte att då kanske dom kommer till ro bättre och lägger sig trötta, men nej, då skulle det bråkas om att dem vill läsa en bok till, och en bok till….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats