Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Förebygg och förkorta förkylningar

I annons samarbete med ColdZyme har vi fått testa munsprayen ColdZyme som är ledande och unik i att förebygga och förkorta förkylningar.

Även fast vi rör oss från den värsta förkylningsperioden så innebär det inte att man inte kan bli förkyld under våren/sommaren också. Sommaren är ju här och vi har så mycket härliga och väldigt efterlängtade roligheter inplanerade som vi bara måste hålla oss friska till, hela familjen. Nicoles kalas, tätt följd av Vanessa, vi planerar in dop för Isabelle och så står semester och sommarlov vid hörnet,

ColdZyme kan användas innan man exponeras i “risk” områden (exempelvis lekland, förskola mm.) och på det viset förebygga förkylning. Munsprayet används i munhåla och svalg där förkylningsvirus får fäste och förökar sig. Den är väldigt lätt att använda och verkar omedelbart och direkt på orsaken genom att bilda en skyddande barriär i halsen som fångar in och deaktiverar förkylningsvirus.

Är du redan förkyld så kan du med fördel använda sprayen då den förkortar och lindrar förkylningsperioden och därmed minskar VAB och sjukfrånvaro med snitt 3 dagar- ett resultat som är statistiskt signifikant.

Vi har haft vår del av förkylningar som knackat på, det känns faktiskt genast bättre när vi har använt ColdZyme, det känns som att förkylningen inte får fäste och blommar ut i full kraft och på det viset skyddar vi baby Belle också eftersom hon inte kan använda denna ännu. Sprayen kan användas från 4+ års åldern och har inga biverkningar.

Har ni några roligheter som ni måste hålla er friska inför?

Coldzyme munspary finns på apotek och i hälsofackhandel, här på coldzyme.se kan ni läsa mer om sprayen. ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats