My Baby Dolls

Förberedelser

Hej alla vänner!
Hur mår ni idag?

Jag mår bra, skippade dagens stödvila för jag hade så mycket att sköta vid datorn, och min to-do-lista blir inte direkt kortare heller…. Igår kväll satt jag och räknade ut min föräldrapenning på nätet och försökte pussla ihop allt i över en timme!

Känner att huvudvärken är på ingång (igen!) men misstänker att det kan handla om stress nu.
Så mycket framför mig just nu och några dagar framåt.

Imorgon vankas det bröllop!! ♡ Barnens kusin Javier och hans fina Hazal ska gifta sig och ha stor bröllopsfest som jag försöker ordna allt klart inför. Jag har rotat igenom min garderob och förbannat mig själv för att jag inte har något att ha på mig (som vanligt, haha) så jag beställde en ny klänning på nätet, har inte ens hunnit hämta ut den ännu, men jag hoppas att den passar!
Samtidigt känner jag mig som en påse skräp ungefär, så jag åkte till syrrans salong U-Zone igår för att rå om mig själv lite. Nya volymfransar, färgade ögonbrynen och fick mig en spraytan-dusch och voila så kände jag mig lite piggare! Tänk vad lite färg kan göra… solen lyser med sin frånvaro så där finns det ingen chans till att få färg.

No comments.
snö i april
salong u-zone
Lyckades övertala syrran att bjussa er på en rabattkod om ni anger ”mybabydolls” vid bokning av airbrush tan så får ni behandlingen för 250 kr istället för ordinariepris 350 kr 🙂 Passa på!  https://u-zone.se ♡

Vi har vart och handlat lite nytt till barnen- grabbarna behövde nya finskor och finbyxor, tjejerna fick nya sandaler och klänningar, dom längtar så mycket efter bröllopet!
Mina föräldrar var också bjudna, men min mamma tyckte att det är bättre att hon kommer hem till oss och passar de minsta (Kevin och Celina) istället. Det börjar rätt så sent och det kommer galet mycket folk, kan bli lite jobbigt för två små mammagrisarna. Nu får dom ha lite egentid med sin Mummu istället och mysa i lugn och ro med en massa gott och somna gott.

u-xone lashes

Måste kolla så att alla är kittade inför imorgon kväll. Lite saker kvar att styra upp, tänkte göra det imorgon efter KUB.

Senare idag har jag AW att gå på med Loppi-gänget och därefter är det dags för ”henna-fest” som man brukar göra innan bröllopet. Heeelt nytt för mig, men det ska bli kul att bevittna något annorlunda. 🙂

Jag färgade håret också häromdagen… det blev gult! Haha- just my luck!
vecka 12+5 satu
Har haft i lite silverschampo och det vart lite bättre, men ändå… gult.
Brukar ni färga håret när ni är gravida?
Jag har alltid gjort det, brukar dock vänta tills de kritiska veckorna är över. Sen vet jag inte om det hormonerna eller fel färg som förvandlade håret gult 😀 Testade med toning först, det blev ingen skillnad alls. 🙁

Nu svamlar jag på här bara. Ha en fortsatt fin dag allihopa <3
KRAM! xoxo

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Om det skulle visa sig att barnet har hög sannolikhet för kromosomavvikelse väljer ni då att göra ytterligare tester? Om barnet då skulle visa sig ha ex downs syndrom, väljer ni då abort? Eller varför väljer ni att göra Kub? Nyfiken då jag själv är gravid och vill höra hur andra tänker..

  2. Linda - Motherly

    Alltså detta med att färga själv och få ett gult resultat – jag lär mig aldrig! Är så jäkla snål när det gäller mig själv och framför allt när det gäller att gå till frisören. Har bott i Spanien i nästan hela mitt vuxna liv och kan inte sluta jämföra med vad det skulle kostat där – och sen bleker jag. Resultatet blir nästan alltid mer eller mindre gult och jag tycker inte att silverschampoo verkar göra någon skillnad. Och jag blekte även när jag var gravid. Inte heller de första veckorna men jag gjorde det några gånger under graviditeten.

  3. Sandra Cliffmark

    Finns på lyko en inpackning som tar bort gula toner och gör håret fint och lent, kommer inte ihåg märke nu men 1002 står det på oxå iallafall.

stats