Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

För upptagen? -Det är en myt.

Här har det stått tomt en stund, vi har varit upptagna med att skapa minnen ♡

I lördags var vi i Fittja för att fira barnens kusin Fernando som fyllde år.
Ja jag vet- det är alltid någon som fyller år här, det är så med stor släkt och vi älskar det. Det ger oss tillfällen att ta och ses, att umgås. Det är något både jag och Andres värdesätter högt. Att man tar sig tid att träffas, att umgås. -Inte bara “en snabbis” för att sen försvinna i nästa för att man är sååå upptagen.
Det är en myt. Att vara för upptagen.

– Man tar sig tid för sånt som är viktigt i ens liv, är det inte så?

Det är något jag har funderat jättemycket på. Hur livet går bara förbi när man stressar och man missar det viktiga. Hur ofta man frågat “när ska vi hinna ses” och får till svar “det är så mycket nu”. Jag fattar det. Livet är stressigt. Att hålla igång vardagspusslet- det är svårt. Men mycket handlar om prioritering. Vill man ses så hittar man en lösning- inte en ursäkt.
Tänk på det 😉

Grattis på din dag Fernando!


Finaste Melina med gravidmagen ♡
I september kommer han och vi får en liten till att älska.

Just nu väntar vi alla ivrigt på att barnens andra kusin Javi och hans fru Hazal ska få sin lille prins. Hon har gått 12 dagar övertid och väntan är olidligt, man kan nästan ta på den och varje natt vaknar jag flera gånger för at kolla om hon har sms:at mig, och det första barnen frågar på morgonen om hon är på sjukhuset ännu.
Längtar så vi spricker snart!

Men visst är det så att man får gå över 14 dagar? Inte mer väl? Så spännande!
Snart snart snart får vi gosa bebis!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin

  Då jag fick mitt 3e barn låg jag i samma sak på BB som en mamma som fått sitt barn 21 dagar efter BF.

 2. Johanna

  Den 15e dagen sätts man igång 🙂 gjort det med mina två senaste graviditeter. Med min äldsta fick man gå 21 dagar över tiden och hon kom den 18e dagen

 3. Maria

  Jag frågar igen då mina kommentarer tas bort… Hur har dina svärföräldrar lyckats få tillstånd
  till en sådan stor uteplats eller altan när de bor i lägenhet…..

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Maria- Alla kommentarer granskas innan dem publiceras, så om din kommentar inte syns direkt är det för att den inte hade granskats ännu…. Har svarat på ditt första kommentar 😉

 4. Ninni

  Så sant. Alla människor har 24 timmar på ett dygn, Vad som skiljer människor åt är vad man fyller de 24 timmarna med.

 5. Katja

  Jag gick 19 dagar över med dottern. Hade nog fått vänta längre men jag bröt ihop och bönade mig till en igångsättning.

 6. Maria

  Jag är lite nyfiken på hur det är möjligt att dina svärföräldrar fått bygga en så
  stor uteplats eller altan när man har lägenhet…

   1. Viktoria

    Fast var inte ni där och hjälpte dom att bygga??? Har för mig jag har sett bilder på det. 🤔🤔

 7. Sofia

  14 dagar stämmer sen sätter dom gärna igång i sthlm 😊 Gått nästintill 14 dagar över med 6 barn 😳😂

 8. Jennie

  Jag håller med dig! Om man verkligen vill så gör man sig tid att ses. Jag älskar att umgås. Tyvärr verkar mina så kallade vänner inte göra detsamma och det är jag ledsen över.

 9. Alma

  Jag hade bf måndag 10 december förra året, men det kom ingen bebis så blev igångsatt i vecka 42+0, tisdag 25 december.

 10. Niobarnsmamman

  När man startar en förlossning varierar mellan olika sjukhus, men jag har själv gått 22 dagar över tiden och har hört att andra har gjort det också ( även i Sverige ). Sen är det ju inte alltid en igångsättning lyckas även om den startas vid 14 dagar över tiden. Det töjer så oerhört på tålamodet när man går över tiden men när man väl har fått sin skatt så är alla extra dagar snabbt glömda.

stats