My Baby Dolls

Flyttkartonger

Järngänget är i skolan och det känns tomt utan hela styrkan hemma. Kevin och Celina sysslar med sitt, dom har byggt koja av kuddar och täcken där dom sitter och sjunger 😀
Mummu ville lämna järngänget till skolan denna morgon, hon har längtat efter skolstart och att få in rutinen att lämna barnen i skolan och sedan fortsätta till simhallen. Bästa mamma! Jag tar tacksamt emot hjälpen. ♡

Jag förstår inte denna enorma trötthet och illamående som sköljt över mig på sistone. Men det är väl mycket psykiskt med allt jag har i huvudet och allt som ska fixas och donas.

Vi köpte en massa flyttkartonger från Blocket häromdagen, så idag har jag och småttisarna vart och hämtat upp några från förrådet. Tanken var att börja packa lite smått nu medans jag fortfarande orkar. Så jag tog upp 7 kartonger, en till varje barn. Men då är frågan- vart börjar man??
Alla ska få egna rum i huset, så sakerna ska fördelas. Jag ställde undan kartongerna redan, jag måste ju rensa först kom jag på,… haha, så mycket att göra så inget blir gjort istället. 😀
Jag började dock lite smått i Celina & Olivias rum. Sortera, rensa… lagt saker på hyllan som ska lagas eller få nya batterier innan jag packar ner i egna kartonger.
Allt som jag packar ner ska vara rent, helt och bra!

”Jag har massor av tid kvar”- brukar man tänka, men vips så står man där, dagarna och veckorna går som sagt väldigt fort. Om ca. 8 veckor ska denna lägenhet vara tom.

Många tycker att flytta, packa ner och packa upp och det värsta som finns- men jag är helt tvärtom.
Jag ÄLSKAR det!
Jag älskar att få fixa och dona, packa ner och sedan packa upp i ett helt nytt hem och få inreda. jag vill inte missa det för hela världen och ser fram emot att få sätta händerna i det på allvar.

Barnen är superivriga och speciellt tjejligan planerar sina nya rum för fullt.
Grabbarna är bara intresserade av att få börja packa 🙂 Tänk att få inreda och fixa till ett helt nytt hem- ett hus.
En dröm som ska bli sann.
Göra det till bara vårt, precis så som vi vill ha det. Jag längtar!

flyttkartongerkartonger

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mammatillfyra

  Vad roligt att ni hittat ett hus, vet att du skrivit redan för länge sedan om drömmen om ett hus! Ska bli så roligt att få ta del av renovering & möblering och allt sådant. Härligt för barnen att få en egen gård att leka på ? Har följt din blogg i fleera år då jag också har barn ganska tätt (dock ”bara” 4 ) och beundrar dig som gång på gång bevisar att många barn inte behöver betyda stökigt slitet och fult hem, risig mamma och smutsiga ouppfostrade barn..någonting alla skrämde mig med när jag alltid sagt att jag vill ha en stor familj! Är också lite ”plock & städ-galen” och vill ha rent och ordning omkring mig ?
  Lycka till med flyttning och nya familjemedlemmen (såå glad att du följde ditt hjärta!) ?

 2. Ann.B

  Spännande att börja om alla tillsammans på ny plats.
  Så bra att barnen alltid får vara med och fixa,så har vi också alltid gjort.
  Lycka till!

 3. Caroline

  Sååå kuuuuul att flytta! Vi flyttade från en 3a till en 5a för ett år sedan och jag älskar oxå att rensa, göra av med saker, köpa nytt. När jag skulle börja packa så insåg jag att det inte fick plats så mycket i en kartong plus att man inte kan packa alltför tungt i heller. Insåg även att man har myyyycket mer grejer än man tror så nu i efterhand borde jag rensat ut ännu mer!

 4. Nette

  Hej Satu,
  sa spännande att det plötsligen väntar flytten – och du anar säkert att jag är sa mycket spänd att se bilder av drömhuset – var god och vänta inte sa länge med bilder!!! lycka till med packningen – och akta dig!!!

 5. Johanna

  Åh äntligen en till som inte avskyr att packa ner eller upp samt att inreda på nytt! Det är just det jag ser framemot när jag flyttar hemifrån, att få packa mina saker och sen packa upp det i ett eget hem och inreda precis som jag själv vill ?

 6. Alma

  Åh vad kul att se hur du/ni kommer inreda i nya huset! Och spännande för alla barnen! Kommer bebisen också få ett eget rum eller är det meningen att Celina och hon ska dela i början?
  Stort lycka till med packningen! Det kommer gå superbra!❤️

 7. Felicia

  Lycka till med flytten!?
  Tycker du det varit ”smidigast/lättast” med täta barn eller några år emellan?
  Jag kommer ha liiite över året mellan min dotter och tvillingar. /Nervös

 8. Elin

  Älskar också att flytta ? Älskar också att inreda vårat hus och bygga om. Men drygt att det tar sån tid ?Och kostar en del pengar ! ?

 9. Carina H

  Blir ju lite att packa för Dig. hur långt skall Ni flytta då? tänkte mest på egen erfarenhet att flyttar man inte långt så blir packningen lite si så där.

 10. lovisa

  Stort grattis till husköpet. Förstår att det är mycket som händer och snurrar i barnens huvud. Bort själv i hus. Det är super skönt och barnen älskar att leka i skogen bakom oss eller bara sitta i trädgårdslandet och njuta av allt gott. Önskar er all lycka med flytten kommer bli super bra kram

 11. Lotta

  Spännande med flytt. Bor själv i Haninge (Vendelsö), och undrar ifall du kan tänka dig att berätta i alla fall vilket område ni ska flytta till? Stannar ni kvar i Handen, eller blir det en annan del av Haninge?

 12. Minna

  Hoppas ni hinner flytta o fixa allt innan prinsessan kommer.Men det oirdnar sig ni har ju många som kan hjälpa till?.vi hade mardrömsflytt när vi flyttade hit men barn 2 i magen.jag hade endast 14dagar till BF.vi hade fixat kompisar som skulle hjälpa oss .lö.mitti i flytten gick hissen sönder o de mesta av möbler kvar i 6.våning?.hissen lagades inte före tisdag så det fick bli dyr flyttfirma som dessutom lyckades få saker sönder?.men lycktligtvis fin släkt hjälpte till o packa upp ❤ V.var snällast av alla ?och stannade kvar i magen 1 extra vecka så allt var i sin plats när han kom?

stats