Flyga med barn & gravid | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Flyga med barn & gravid

Bye bye Sweden, Hello Cypern!☀️

Hej allihopa!

Skulle sitta och skriva ett inlägg hemma igårkväll, men jag hann bara inte. Jag som trodde att jag var ute i god tid med packning och allt- fick ändå packa det “sista” i sista minuten. Landade i sängen vid 00:45 och väckarklockan ringde 04:00.

Barnens kabinbagage.
(Andres och Kevin var och lämnade bilen på långtidsparkeringen när jag tog bilden)

Barnen har varit sååå förväntansfulla och taggade!


Så tacksam att kunna ge dom det här. <3

Flygresan gick bra! Celina åkte utan blöja hela vägen och hon var jätte duktig. Hon spillde dock Kevins dricka över hela sig på flygplanet… tur att vi hade ombyte i väskan! Personalen på flyget, samt medresenärer berömde barnen, att dom är jätte inponerade hur väluppfostrade barnen är. Känns ju alltid underbart att höra, visst? Jag är stolt över dom, lite småsägelser till några men i överlag gick allt jätte bra och jag är så stolt över dom.

Mina två minsta älsklingar, en min mage och den minsta i magen.💗

För mig gick resan också bra, hade köpt med mig stödstrumpor och så tog jag en magnesium på morgonen innan vi åkte hemifrån. Min läkare sa att det borde jag ta för att minsta risken för blodpropp.

Snyggt va? 😅

Såklart åkte “Alves” med på resan ☺️

Väntar på bagaget i Larnaka, Cypern….

Bussresan hit till hotellet gick snabbt och smidigt, alla var jätte trötta och satt still och tyst, haha.. ja förutom Celina som tagit sig en tupplur på planet….

Fortsättningen följer….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    hej
    Vet du nåt om man behöver vacccinera barnen om man reser till Grekland : Cypern ??
    Utöver det man får på BVC ? Typ hepatit A?

Annons
stats