FLÖDESKONTROLL.... | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

FLÖDESKONTROLL….

Och så var vi i Huddinge sjukhus idag igen för ett flödeskontroll.
Allting såg jätte bra ut, bebisen som ligger till höger (Danilo?) ligger med huvudet neråt (hoppas han stannar så!) och bebisen till vänster (Jonathan?) ligger på tvären på något sätt…
Efter undersökningen fick vi gå ner till Specialist mödravården där de tog CTG i 30 minuter. Flickorna var med oss, så dom tittade storögd på ljuden och vad läkarna gjorde.
Dom har alltid problem att fånga bådas hjärtljud på samma gång….
Sedan fick vi prata med en annan läkare, som sa att allting ser bra, men att datorn registrerade sammandragningar, och om det blir värre måste jag komma in.
Jaja, i know…. Nästa tisdag ska vi dit igen för tillväxt ultraljud. Mycket spring

Idag när vi skulle ta vår dagliga “skönhetssömn” så ville Nukke inte alls sova. Hon ville gå upp och leka, så hon fick vara uppe med Andres medans jag vilade med Bessa.
Det dröjde kanske en kvart innan Andres kom ner till vårt rum och sa att Nicole har somnat… Jag följde med upp och tittade och hittade henne såhär:


Hon blev jätte arg när Andres skulle lyfta upp henne, så vi lät henne sova där. det var bara att släcka lampan och sätta på henne en filt…. Man blir ju trött på att leka!

Här sover Bessa så gott….

Nu vill min lilla Docka titta på Pippi… skriver mer när det finns tid
Ha det bra allihopa!

P.S TUSEN TACK FÖR ALLA TIPS JAG FÅTT OM BARNVAGNAR!
Ska publicera era förslag här sen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hittade precis till din blogg! Måste bara säga grattis till dina fina barn & graviditeten!:-)Såg ditt barnvagnsbekymmer, du har inte tittat på inglesina (de har trilligvagnar man kan bygga om till tvilling & enkelvagn, och de går och få tag på i sverige vet jag) och sen finns http://www.christianewegner.de/ de har också liknande trillingvagnar 🙂

Annons
stats