My Baby Dolls

Fixar och donar

Hej allihopa,

Jag har känt mig sååå trött de senaste dagarna, kanske har märkts här på bloggen? Jag vaknar på morgonen och en halvtimme senare är jag så trött att jag kan somna ståendes och inte bara trött, mer som att jag håller på att bli sjuk. Enkelt när man har flera barn, att ta en paus mitt i allt ?

Både igår och idag har det regnat. Jag har pysslat på hemmaplan, vi har ju tagit bort halva väggen mellan kök och hall, sen blev det projektet stående. Så igår fick jag ett ryck och valde att överraska Andres med att få allt klart. Jag slipade (bland det värsta jag vet) och målade några omgångar. Det blev sååå snyggt!

Sen har vi har vart och köpt lister som saknats lite här och där här hemma efter våra renoveringar, köpte även några nya dörrar, som vi hade som mål att byta ut när vi flyttade in. Alla dörrar var missfärgade och hade massa hål i ? Nu har vi bara en kvar att byta ut.??

Visst blev det fint? ??

Puua ska komma och hjälpa oss med listerna sen när han kan, kommer bli så bra så. ?

Juste, fick ett ryck och målade om denna möbel också ??

Nästa projekt är trappan. Den har nån gammal filtmatta på trappstegen som vi inte vill ha kvar. Funderar på olika lösningar där.

Barnen har varit ute, oavsett väder. Det är ett stort gäng med grannbarn som hänger, alla är med. Så mysigt tycker jag och något som jag verkligen värdesätter.

Berätta gärna hur ni mår? Vad gör ni?

Bor ni i ett bra grannskap?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Så himla fint! Men jag undrar vart förvarar ni alla skor och jackor? Får dom plats i garderoben? Hur gör ni med förvaring för allt på vinter med overaller o grejer. Vi är totalt 5 i vårt hushåll och jag ser inte golvet för alla skor o annat som ligger ivägen ???

 2. Eva

  Men wow va snyggt de blev-du är grym Satu??. Vilket jobb du har gjort ?. Jag har inte orkat påbörja målningen av våra lister i köket och våran skoförvaring/sittbänk – du gav mig ett litet kick nu-måste fixa de i helgen. Jag kan gissa att Andres blev glad över ditt fina jobb❤️. Ta hand om er-hoppas du mår bättre s art och slipper trötthet. Kram ❤️

 3. Sandra

  Verkar så lyxigt att barnen kan hänga med grannar. Vi bodde i bostadsområde när barnen var riktigt små men byggde hus på landet ganska ensamt när de var 3 å 6 år. Min man ville detta och han trivs jättebra. Skulle aldrig vilja lämna sitt nybyggda hus. Jag trivs med huset men här har ju barnen inga kompisar att bara gå ut och leka med. Detta tycker jag är så ledsamt. Jag tror barnen har det roligare att bo som ni gör nu. Våra barn säger ju alltid när vi säger till dem att gå ut att här är tråkigt finns ingen att leka med osv

 4. Fatima

  Alltså Satu! Vilken supermänniska du är!.. HUR ORKAR DU? Jag har en 6 månaders bebis hemma & är helt slut av sömnbrist ??
  Älskar att läsa din blogg ?

stats