My Baby Dolls

Febern har hittat till oss

Idag har barnen varit hemma hos Mummu & Puua medans Kevin och Celina sov. På det viset fick jag saker gjort som jag skjutit upp på. Eftersom jag har alla 7 barnen hemma hela sommaren så är det upp till mig att styra upp med alla aktiviteter och utflykter- samtidigt som jag ska styra hushållet och hinna med att blogga. Det är lite pusslande 😉

Men idag då när småttingarna vaknade gick vi över till Mummu och Puua. Då hade dom precis grillat korv och hamburgare, Några gjorde armband och andra lagade snigelsoppa (?).

DSC00432DSC00435
Han har förstått att det är viktigt med hjälm 😉
DSC00422Den här tjejen alltså. Hon pillar och drar ut sina örhängen hela tiden. Vet inte hur många nya par och hur många olika lås jag har testat- men allt ska bort! Precis som på den här bilden som Danilo tog. *suck*.DSC00406DSC00421Usch så ledsen jag blir för min kamera. Den sjöng ju på sista versen innan våran resa också, men så gick den sönder och tog jätte suddiga bilder. Andres försökte fixa den hemma med att byta objektivet, men jag tycker ändå inte att det blir bra och ibland tar den bild och ibland fastnar den. Dom blir inte skarpa.

DSC00375
Min svägerska asgarvade åt mig på parken Zoo i lördags när jag försökte visa hur suddig bilden ser ut när man tittar i kameran. Hon tittade och såg jätte skarpt och menade att jag ser så dåligt att det ser suddigt ut 😀 Wops 😉

Det kan finnas lite sanning i det och jag borde göra en synundersökning, men jag tar det sen 😉
Men bilderna blir suddiga, och jag blir så ledsen för det. Det tar liksom bort glädjen att fota när det inte blir helt bra.
DSC00429
Teaterapan Bessa 🙂

DSC00442När vi skulle dra hemåt så var Olivia trött och frågade om hon fick sitta i vagnen. Såklart fick hon det och Kevin fick promenera hem. Hemma tog jag tempen på henne för hennes ögon såg sådär hängiga och feberglansiga ut ni vet- och visst hade hon feber. 🙁

DSC00449
Det blev middag, kvällsbad och film, sen fick hon gå och lägga sig. Det var svårare att få syskonen att lägga sig, och Celina var så övertrött att hon inte kunde komma till ro och somna.
Nicole och Vanessa fnittrar fortfarande i sitt rum, trots att dom la sig för länge sen….
Jaja, vi ska ju inte stressa iväg nånstans på morgonen så…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Det låter jätte trevligt! Men vi får besök idag från min mamma och mormor tom fredag och sedan åker vi iväg på semester till början av augusti.
  Men jag hör av mig när jag är tillbaka så kan vi hitta på någonting 🙂
  Kram!

 2. Minna

  Hoppas inte vattkoppor.Det går i O.s grupp och vår V.har det precis.Kan ta upp till 2 veckor innan först prickar syns.N.har har haft redan tidigare 2 år sedan

  1. Me & My Baby Dolls

   Minna- Olivia har redan haft vattkoppor när hon var ca. 8 månader. Bara Kevin och Celina som inte fått det ännu. Vill ni ses för en playdate? 😀 Skulle vara bra om Kevin och Celina fick det 😉 Olivia saknar N!

   1. Minna

    Vilken tur! N.saknar oxå Olivia! Vi kollar bilder här på blogget…!Just nu lite fullt upp. Lovat smitta ett barn.I morgon (enda lediga dag) Visste inte att man blev så här populär med smittande barn 🙂 Kanske på lördag,han smittar säkert fortfarande då.Det här är tredje dag =tisdag. Mejla gärna!

 3. Emelie

  Jag köpte (köper fortfarande) små gummiploppar på guldfynd till min dotter och på så vis tappar hon ej sina ögonhängen

stats