My Baby Dolls

Fartfylld helg var det här

Vi hade en riktigt hektiskt helg i och med Andres födelsedagsfest i fredags, vi hann sova i ca. 3 timmar innan Celina vaknade och sen var bollen i rullning igen. Min syster skulle flytta på lördagen, så alla samlades utanför dom vid 10-tiden för att hjälpa till.

IMG_0789IMG_0784IMG_0854Nicole & Vanessa följde med Puua för att titta på kusin Felicias handbollsmatch.
Jag är så stolt över Jonathan & Danilo- dom verkligen älskar att jobba och hjälpa till- och så som dom kämpade och bar en massa! Hela dagen, utan pauser eller lek- dom ville bara hjälpa. ♡

IMG_0811
Celina och Kevin var helt omöjliga. Dom skulle vara hack i häl med mig varje sekund. Jag gick runt och bar på saker samtidigt som jag höll Kevin i handen. Han var helt till sig om jag släppte för att göra något och grät efter mig bara jag stod 3 meter bort. 🙁 Celina var precis likadan, men hon sov åtminstone i vagnen en stund.

IMG_0794IMG_0816IMG_0822IMG_0832IMG_0805IMG_0798IMG_0850
IMG_0844IMG_0843IMG_0800IMG_0808
Så fick hon sitt drömhus, min syster. ♡ Miss you allready.

Vi var alla trötta hela lördan, när vi kom hem sa jag till Kevin att vi ska gå och ta ett bad nu- och när jag kom till badrummet möttes jag av detta:

IMG_0860
Vissa var tröttare än andra 😉
Så hade jag också lätt kunnat göra!
IMG_0855
I söndags hade Jonathan & Danilo fotbollsträning, vi alla var med och tittade.IMG_0885IMG_0889
Drog en sväng till IKEA för att handla en ny stol till Olivias skrivbord 😉 Stora tjejen nu 😀

Jag och snuttegosan
IMG_0895
Vaccinerade oss mot fästingar också….
IMG_0899
Det var den helgen. 😀

Nu är det kväll och alla barnen sover. Jag håller på och gör matsäck till Nicole till inorgon. God natt allihopa <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats