Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Farligt att slappna av

Nu är det kväller och för första gången på hela dagen ska jag (strax) sätta mig ner och inte göra nånting. Jag talar av erfarenhet när jag säger att det är farligt att sätta sig ner och slappna av. Jag lovar att jag somnar på två röda då.

Celina vaknade vid 4:20 tiden och var vaken till klockan 6 då jag gick upp. Där emellan försökte jag samla på mig lite sovminuter, men det gick väl inte så värst bra.

Jag håller igång hela dagarna för att jag inte ska känna av tröttheten, men jag blir golvad på kvällarna när sysslorna är slut. 

Idag var vi ute efter hämtning igen. Vilken värme! Love it! Skumt bara att man lämnar barnen när det är höstkyligt och hämtar till sommarvärme. On och off med kläderna just nu. 

  
  
Vissa dagar i veckan har tjejerna aktiviteter med fritids som dom inte vill missa. Det är nystartad och väldigt oklart om vad och när som det sker, men det skulle komma mer info om det senare. Skulle hämta flickorna som vanligt och då hade Nicole gått iväg på drama, så vi hade en timme att döda så vi gick till Gropen så länge.

  
    
 Kevin har blivit så stor så plötsligt. <3 En liten pojke som utforskar och testar. Always my baby.

Min älskade godispåse vad jag är stolt över dig!   

Danilo är nog den av hela syskonskaran som tar hand om alla. Omtänksam och så snäll. Han vill sköta om och fixa och dona. Märker alltid om någon har något nytt på sig och berömmer och säger fina saker. Han är alltid först ut med att hjälpa och trösta. Älsklingen.

Kevin på villovägar och bröderna försöker få med honom åt rätt håll igen. 

Vi stannade till vid våran gård innan vi gick hem. Så skönt väder att man knappt ville in, men jag hade fortfarande hundra saker att göra innan alla kvällssysslor skulle dra igång.

Jag hoppas på att få allt i ordning här hemma, helst imorgon så att man kan njuta lite också och inte ha en press över sig att det är lite oreda i deras rum. Det här är en stor prövning för en pedant som jag 😉 Men det är 5 rum som ska fixas så man får ju räkna med att det tar lite tid. Jag är ingen superwoman heller som kör extreme home makeovers på 1-2 dagar (i wish i was) samtidigt som jag sköter barn och hushåll.

Men snaaaart så!:-)

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats