Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

F R Å G E S T U N D

Frågestund!

Nu kör vi!

Har du en fråga till mig, kommentera nedan så svarar jag bäst jag kan 🤗

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Är genuint intresserad av hur all måltider går till hemma hos er? Och handlingar? Skulle vara intressant att se allt kring detta faktiskt, kan inte riktigt förklara varför dock haha🙈😂

 2. Ninna

  Du är en inspiration❤️. Min fråga är om du känner dig “klar” med fler barn? Jag gissar på nr 10😍. Tror du att du någonsin kommer känna dig klar? Kram

 3. Carolina

  Jag har bara två barn och är nyfiken på er storfamiljers tidsfördelning och undrar hur mycket egentid hinner du ge varje barn per dag?

 4. johanna

  Sen älskar jag housetours och roomtours? typ vad man har i och hur man organiserar barnens garderober? Vad man har i köket, porslin? Glas? osv? skulle vara kul med sådana inlägg. Du är grym! Kram!

 5. johanna

  Åh, jag antar att jag är för sent ute? Jag undrar hur mycket du är ute med barnen om dagarna? Och vad gör ni ute?

 6. Sara

  Hur har Isabelle hanterat att bli storasyster? Är det tungt att inte vara minst längre, eller är det spännande att få vara stor?

 7. E

  Hur hanterar du dina inre känslor kring släktingar (eller folk nära familjen) som inte kanske delar din, er glädje till fler barn?

  Känner du att du är respekterad/accepterad av A’s släktingar? Är du nära med hans andra äldre barn? Är era barn nära med sina äldre syskon?

  Du är väldigt öppen på bloggen (tacksam för det, inte många är det! <3), men tänker du på att dina barn kanske kommer att läsa det du skrivit en dag? Hur tror du de kommer att reagera på inlägg om till exempel dina privata känslor, tankar och funderingar gällande att skaffa fler barn, att ni inte var överens om det? Har för mig du sa att, när du var gravid med ett av dina barn, du var ensam om att vara glad över det. Att du kände dig väldigt ensam. Tänk om det barnet sedan läser det en dag, är du rädd över hur kan det tolkas av det barnet?

  Kommer det bilder från erat nya hem? Kan du berätta mer om det, känslorna kring det, inreda, bygga osv. 🙂

 8. Mia

  Har själv haft kämpigt med amningen som inte fungerat och kände mig då ett tag otillräcklig som mamma. Har du ammat någon av barnen? Har förstått att du nu ger ersättning, vad är anledningen? Har du själv tampats med känslan av “otillräcklighet” för att du inte ammar? Hur reagerade BB-personalen?
  Ta gärna upp denna fråga, tror att det skulle stärka många. Amning är en central fokusering och ett gissel för många nyblivna mammor. Många känner sig misslyckade när det inte fungerar.

 9. Sandra

  Hur får du/ni ihop vardagen?!! Som mamma till två (och helt slutkörd ska tilläggas 😅), är jag mäkta imponerad över din ork och struktur! Skulle vara intressant att veta mer om hur just vardagspusslet ser ut i en större familj. Jag önskar själv att jag hade haft orken och kapaciteten till fler barn så jag beundrar dig/er som gjort valet och verkar få ihop det så bra. Grattis till nytillskottet!

 10. Sabina

  Hej har läst din blogg länge. Ska du någonsin berätta som du lovade vad som hände när du flyttade själv med barnen till din syster stuga för ett par år sen? Hur många barn skulle du vilja ha totalt i framtiden?

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Sabina- Jag skrev att jag kanske en gång i framtiden kan berätta <3 Jag flyttade inte iväg själv, det var hela familjen som åkte iväg ett par veckor och det var inte i min systers stuga.

 11. Niobarnsmamman

  Jag undrar om du har nån bekant som också har en stor familj. Jag har ju också 9 barn men jag har vuxit upp i en stor familj och detsamma har min man. Vi känner också många, många andra med stora familjer. Här i vår by har de flesta åtminstone 3 barn. Jag älskar att ha en stor familj men jag vet inte om jag skulle ha vågat om ingen i min närhet skulle ha haft många barn. Det är en lite speciell livsstil och så måste man räkna med att bli både uttittad, utfrågad och ibland t o m lite idiotförklarad.

 12. Carina H

  Vill bara beundra Dig med alla barnen och det som hör till. Och kan inte vara lätt nu i dessa tider,då vi ska vara försiktiga att träffa folk..men är intresserad hur Ni har det inomhus med barnrum och allt omkring.gärna lite utomhus hur huset ser ut.

 13. Emma

  Vill du ha flera barn eller känner du dig klar?
  Hur gammal är Andres?
  Hur tror du livet blir med 6-7 tonåringar
  samtidigt?

 14. Sofia Nilsson

  Hej Satu, tack för en underbar blogg! Är du ett geni på att organisera? Hur gör du?? 🙂 Hur lyckas man komma iväg ut efter frukosten med två minstingar och ett spädbarn (jag har alltså “bara” tre barn)? Jag ammar flera timmar per dag och hinner knappt plocka undan efter maten innan det är dags för mellanmål, för att inte tala om tvätt och plock… Jag skulle gärna ta emot tips på hur man håller tempot!
  Hälsningar, Sofia

 15. Erika

  Hur får du och A tid tillsammans? Avsätter ni någon dag i veckan till bara er eller har ni aldrig tid att umgås bara ni? 😊

 16. Eva

  Har dina barn kontakt med sina 2 äldre syskon? De skrivs aldrig om dem eller finns foto på alla syskonen.

  Kan du inte sammanställa vikt, längd och vilken vecka du födde alla dina barn i ett inlägg, det har du kanske redan gjort men som jag missat.

  Har du haft problem efter dina graviditet? Tex magbrock, inkontinens eller problem med stickningar?

  Har du ammat dina barn? Alla eller vilka isåfall?

  Har precis hittat till dig och tycker det är fascinerad över hur pigg och fräsch du ser ut, trots graviditet på graviditet. Och ni verka ha en fantastisk familj!

 17. Linn

  Hej!
  Kan du inte skriva lite om vad ni har för regler hemma och vad som händer om man inte följer reglerna?
  Dina barn verkar vara så fina och väluppfostrade så det hade varit intressant om du kunde dela med dig om hur du/ni gjort.

 18. Jennifer

  Hur haller du och andres karleken I liv? Mitt forsta barn ar 15 manader och jag kanner att vi absolut tappat gnistan. Jag kanner mig dock inte redo att lamna Mitt barn med nagon an sa vi har verkligen inte haft nan egen tid.. alskar din blogg!!!!

 19. A

  Inget elakt menat… men låste nånstans att Andres egentligen ville att du skulle göra abort med Isabelle, men att Melanie var planerad. Undrar hur det kommer sig att han ändrade sig? Har för mig att du skrev nånstans att han egentligen inte ville ha fler barn 🙂

 20. Linda

  Tack för en trevlig blogg! Nyfiken på om du kan tänka dig fler barn? Eller är det ”maxat” nu? 🙂

 21. Josefine

  Vet att det är en sånhär sak man inte får fråga men chansar och frågar ändå – vill ni ha fler barn? Jag är besatt av jämna siffror och vet inte om jag skulle klara ojämnt antal barn 😂🙈

 22. Anna

  Hej,
  Jag har precis börjat läsa din blogg. Kan du berätta lite om dig själv och dina tankar kring lyckan att ha fått så många barn. Varför ville du ha en “stor familj?
  Hälsningar Anna

 23. Maja

  Tror du att du någon gång kommer känna att familjen är komplett och att du inte vill ha fler barn? Vet att du förut sagt att du inte tror det och att det är en sorg för dig, undrar hur du känner kring det nu <3

stats