Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Evening in Mallorca

På dagarna var det i stort sett bara bad och mat som gällde. Helt underbart. På kvällen efter ett varmt bad på hotellet och nya fräscha kläder och middag så drog vi iväg på äventyr.
Hotellet hade en egen lekpark dit vi hamnade sen på kvällen.

Resa med barn (728)
Vanessa äter efterrätt efter middan 🙂
Resa med barn (506)
Vi brukade gå till ett ställe en kort promenads bit från hotellet där det fanns några affärer och lekställe för barn. Gissa om barnen var i extas! Bilarna var en stor favorit, dom ville åka om och om (och om!) igen.

Resa med barn (448)Mallorca Alcudia Pins (255)Resa med barn (408)Mallorca Alcudia Pins (252)Resa med barn (429)Resa med barn (426)Resa med barn (439)Resa med barn (457)Resa med barn (410)Resa med barn (406)Mallorca Alcudia Pins (260)Mallorca Alcudia Pins (259)Resa med barn (465)Resa med barn (483)Resa med barn (473)
Grabbarna hann man nästan inte ens fota, dom bara brummade förbi snabbt som bara den, alla bilder blev bara suddiga.

Resa med barn (487)Resa med barn (488)
Just den här kvällen var så rolig. Alla var på bra humör, alla hade kul. Ja tills Nicole skadade benet när hon hoppade och Ela fick bära henne på ryggen hela vägen till hotellet igen 🙂

Resa med barn (394)Resa med barn (362)Resa med barn (360)Resa med barn (363)Resa med barn (333)Resa med barn (336)Resa med barn (339)Resa med barn (356)Resa med barn (310)Resa med barn (315)
På kvällarna när vi kom tillbaka till hotellet stannade vi till vid showen. Barnen lekte i lekparken bredvid, tjejerna satt alltid vid kanten av scenen och tittade på showen, men dom ville inte vara med på barndiscot. 😀 Inte utan pappa iaf 🙂Resa med barn (282)
Danilo & Jonathan älskar polisbilar. Dom vill bli poliser när dom är stora, så det här är en stor grej. Dom var så till sig när dom fick se en spansk polisbil. “Mamma ta en bild!”
Resa med barn (276)
Fortsättningen på resan följer 😉

Nu har vi burit in barnen till sina sängar efter lite fredagsmys med pizzakväll på soffan, dipp och gurk/morotsstavar till efterrätt 🙂

Nu är jag trött och ska bara ligga här på soffan tills sömnen kallar.

Natti natti fina ni, tack att ni finns :-*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carolina

    Hej! Vill bara säga att din blogg är så härlig och en av få bloggar nu för tiden som bloggar om sitt liv och inte en massa event. Har slutat läsa många bloggar för att de i stort sett bara bloggar om event och det är såå tråkigt. Förstår att man kanske gör det ibland men det känns som att det helt tagit över vissa bloggar. Ja ville bara säga att din blogg är toppen. Kram

  2. Jessi

    Är inne på din blogg flera gånger om dagen och varit det i över ett år nu och jag måste bara kommentera detta.. (Är nog inte första gången och absolut inte den sista…) men Alltså ditt sätt att skriva och blanda med bilder är bara magiskt! Du beskriver ert liv på ett sätt att man dras in i texten och ser allt framför sig. Alla smådetaljer, att du blandar med små roliga händelser i vardagen och får samtidigt med det vardagliga händelser som alla tampas med. Jag fullständigt Älskar det!!!! Hoppas ni har en underbar helg!

stats