Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Ett misslyckande i livet

Lucka # 4 i blogg julkalendern har rubriken “Ett misslyckande i livet”

Ett misslyckande i livet…. Ska man räkna ett misslyckande något som man ångrar i livet?
Eller något man känt sig misslyckat med?
Är misslyckande något som man önskar att man inte varit med om i livet?
För jag vet inte om jag ångrar nånting som JAG har gjort, för utan mina erfarenheter så skulle jag inte vara den jag är idag. Jag kan ju naturligtvis ångra massor som jag har varit med om, sånt som jag varit med om, men är det ett misslyckande från min sida? Hmm…

Jag har funderat och jag vet inte vad jag ska svara. Hur djupt jag vill gräva i det här ämnet.
Så jag svarar väl att det kanske är körkortet som är mitt misslyckande?
Jag övningskörde innan jag blev gravid med Nicole, klarade av teoriprovet och allting- men sen rann det bara i sanden och där har jag sen lämnat det. Jag misslyckades och det kanske är därför det tar emot att ta upp det igen?

Vad är ditt misslyckande i livet?

innan du dömer mig

Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats