My Baby Dolls

Ett heltidsjobb

|| I annonssamarbete med LG ||

För några veckor sedan fick jag en ny tvättmaskin och Torktumlaren LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) levererat till mig för att testa i samarbete med LG. Ni kan inte förstå min glädje, alltså vilka maskiner!
Killarna som levererade installerade allt på nolltid och så var det bara att börja tvätta.

Det tvättas massor hemma hos oss. Precis som i alla småbarnsfamiljer antar jag.
Men med 8 barn och två vuxna så är maskinerna igång hela tiden, bara tvätten är ett heltids jobb.

Torktumlaren LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer RC90U2AV2W är en klass för sig.
Jag visste inte att en maskin har så grymma finesser. Jag vet inte hur det är hos er, men hos oss är torktumlare ett måste. Det spar mig sååå mycket tid OCH så älskar jag hur kläderna blir sådär mjuka och goa.

LG DUAL Inverter Heat Pump har dubbla besparingar på tid och energi – för snabbare och energieffektivare torkning, dvs att maskinen erbjuder alternativ för att spara antingen energi eller tid: energiläge med 22 procent energibesparing och tidsläge med 28 procent tidsbesparing.
Allt för att optimera energiförbrukningen eller torktiden. Du spar både tid och pengar, samtidigt som torktumlaren med sin låga energiförbrukning är snällare mot miljön!

Den automatiska rengöringen av kondensorn ger ett korrekt luftflöde för att upprätthålla hög torknivå. Dessutom är den underhållsfri som i sin tur ger mer ledig tid till annat. (Hallelujah moment) Dubbla filter gör att torktumlaren håller ett högt torkningsresultat genom att effektivt filtrera bort ludd från kläder. Den har även ett torkningssensor som känner av mängden fukt på kläderna och ställer automatiskt in torktid. Det ger också en skonsammare hantering av dina textilier, så att de aldrig blir utsatta för överdriven torkning vilket innebär mindre slitage på kläderna och förlängd livslängd på kläderna. Inte för att skryta men jag är rätt så duktig att krympa kläderna lite då och då… :-/
Jag har skyllt på att barnen måste ha växt över en tvätt- jag menar natt 😉 Men inget mer sånt och kläderna håller längre för DUAL Inverter Heat Pump torkar kläderna med låg temperatur, slätar ut skrynklor och reducerar krympning.

Det jag älskar med denna maskin är att att den har ett allergiprogram som eliminerar upp till 99,9 procent av allergener, såsom damm och kvalster som kan orsaka allergi- eller andningsbesvär. Så den förbättrar verkligen hemmamiljön genom att skapa en allergenfri miljö!

Även torktumlaren har SmartThinQ funktion där du kan fjärrstyra eller övervaka din torktumling var som helst. Du kan också få en överblick av energiförbrukningen.

Tvättmaskinen heter LG tvättmaskin F14AW0S
Jag älskar, älskar, älskar det faktum att den har en stor kapacitet på hela 10.5 kg. Passar utmärkt för barnfamiljer för den rymmer massvis med kläder och pga. att den sväljer så mycket kläder så tvättar jag färre maskiner per dag just nu! Woop woop!
Den har en effektiv motor, låg energiförbrukning och varierande program som tar hand om dina kläder på bästa sätt.

LG tvättmaskin F14AW0S erbjuder avancerade program inklusive snabbprogrammet TurboWash på 59-minuter samt TrueSteam-teknik som tar hand om och värnar olika typer av textilier.

Min absoluta favorit är TurboWash som tvättar rent på bara 59 minuter med 15 % lägre energiförbrukning och 40 & lägre vattenförbrukning jämfört med ett standardprogram!
Du kan välja på vilken grad du vill tvätta och så trycker du på Turbo wash så tvättar den snabbare än normalt. Älskar den! (och väljer den nästan jämt.)

Tvättmaskinen har också True Steam som är ett anti-allergiprogram & Baby Care tvätt för dem med känslig hy. Där används ångan till att avlägsna 99,9% av kvalster, djurhår och pollen, vilket är till stor hjälp för många astmatiker och allergiker.

Man kan också styra tvättmaskinen med WiFi med SmartThinQ™ så att du kan styra din tvätt var du än befinner dig. Du välja bland 20 olika tvättprogram att ladda ner till din maskin.
Helt otroligt.

Ni hittar återförsäljare för Torktumlaren LG DUAL Inverter Heat Pump HÄR samt LG tvättmaskin HÄR. 

Nu har jag fått äran att dela med mig utav ett grymt bra erbjudande till er!
Nämligen en rabattkod från LG som ger hela 20% på produkterna!

Rabatten är giltig till och med  17:e februari 2019 ♡♡
Ange bara koden: LGPEAK2018

Gäller för modellerna tvättmaskin F14AW0S och torktumlare RC90U2AV2W

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Millie

  Tänkte fråga igår om inte du också fått tvättmaskin? ? Är det NÅGON bloggare som INTE har det??? Ser dem överallt.. Och alla har 20 % rabatt. .Jag litar dock mer på oberoende tester, t ex Testfakta eller Råd och Rön.. Men kul för alla er som fått dem, det är ett dyrt och tråkigt i köp att göra. Blir lite misstänksam dock, varför behöver den så mycket reklam? ?

  1. Me & My Baby Dolls

   Millie- Oj, det vet jag inget om 🙂 Ja det är ett dyrt köp, men kan vara välinvesterade pengar 🙂
   Jag tänker som så att man måste ju marknadsföra sina produkter och jag antar att detta är det ”nya” sättet att göra reklam på?
   (T ex TV, tidningar, affischer ute, och influencers- som dessutom fått testa och ge en ärlig recension. 🙂

stats