My Baby Dolls

Ett gästinlägg

Hej fina du & Hej Satu!

Det är en ära & ett superroligt uppdrag att få gärsblogga här hos Satu.

Satu & jag har varit bekanta i flera år nu då vi träffats flera gånger på Event & andra roliga tillställningar genom åren.

Så vem är jag? Therese heter jag & bor i Örebro tillsammans med min sambo Constantin som flyttade från Rumänien till Sverige för snart två år sedan på jobbuppdrag men där vi möttes & vi föll pladask för varandra en ljuv vårkväll .

Sverige blev även min smabos hemland & tillsammans i vårt radhus har vi mina barn sedan tidigare Ellah 9 år & Kidh 7 år samt vår gemensamma son Matheus på 5 månader.

Just nu är jag mammaledig från min tjänst på förskolan & ägnar mig enbart åt mitt jobb inom sociala medier & att spendera så mycket tid jag kan med min familj & mina barn..

I framtiden planerar vi ett giftemål samt fler syskon & jag hoppas ni vill besöka min blogg & kanske lämna ett litet avtryck?

Här kan du följa oss mitt i livet, men också på dom resor vi är ute på, vi är nämligen en familj som älskar att resa, korta som långa resor & har aldrig sett barnen eller familjelivet som ett hinder att se världen, det väljer vi att göra tillsammans ?

Hoppas vi ses, puss & kram

Ni hittar till Thereses blogg HÄR eller www.theresewickman.se/

Kika gärna in, alltid kul att hitta mysiga bloggar att läsa ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats