My Baby Dolls

En milsolpe!

Varje dag säger vi ”titta vad stor hon börjar bli” när Melanie gör något nytt. För nu händer det grejer hela tiden och det är så himla häftigt att vara med om och se. Det är det här som är en av de bästa med att vara mamma/ förälder. Att få sitta i första parkett och se när ens barn utvecklas, lära dom saker och se när dom bemästrar något nytt och se glädjen i deras ögon när dom undersöker världen med helt nya ögon.

För ett tag sen upptäckte vi att Melanie kan sitta! Från att ha varit supervinglig ena dagen till att sitta stadigt andra dagen, jag älskar det, jag älskar att se glädjen, även hos alla syskon som hejar och är på riktigt glada och stolta när lillasyster lär sig något nytt, gör något nytt eller när hon fick sina två första tänder. Dom ropar dit allihopa och alla samlas intusande och hejar och klappar händer åt den lilla som inte riktigt förstår vad som precis hänt. Det är så många milstolpar som sker just nu och jag är tacksam att fast vi har flera barn, så är alla ändå är lika glada och upprymda när minstingen uppnår dem. För det är det jag jämt försöker skapa och förstärka, bandet mellan oss alla.

Oh no…. ?

Tur att vi bunkrar upp med kuddar runtomkring ?

Nu har vi lagt undan hennes babygym och babysitter i väntan på lillebror.

Babysittern fyllde inte längre sitt syfte om man säger så…??

Nu vill Melanie bara stå på benen. När vi försöker sätta henne på golvet så blir alldeles stel i benen som att ”hallå, vad gör ni? Jag vill stå!” Och samma sak när vi ska lägga henne på mage på golvet så ska hon sätta benen i rörelse och gå istället!

Jag lyckades fånga det på bild när Mummu & Puua var här, så ska ni få se hur hon gör ??

Mummu & Puua håller i varsin bebis ???????

På tal om Mummu och Puua- ni som följt mig ett tag vet att dom alltid har med sig munkar till oss. Alla är så glada när dom kommer med det, och Kevin kan nog ostoppat äta 3-4 st på fem röda- men nu har Bebo (Isabelle) & Puua en ny grej- en väldigt otippad sådan sedan i början av sommaren- nu ska han nämligen ha korv med sig till fika bordet också. Japp, ni läste helt rätt. Korv. Finskt ”Lauantai makkara”.

Innan dom ens hunnit innanför dörren så ropar Bebo ”Puua har du korv??” Som ett inträdesprov ? Behöver jag ens säga att dom svänger förbi affären innan dom vågar komma till oss??

Wops, nu halkade jag in på något helt annat än milstolpen att Melanie lärt sig att sitta, men så brukar det också gå när jag låter fingrarna styra över tangenterna. ?

Minns ni milstolpen när era barn/syskon/vän lärde sig att sitta?

Kram!/ Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ninna

  Nästan så att man vill vara en del av er fina familj? Så underbart med så många syskon som kan peppa o glädjas åt alla milstolpar i livet❤️

 2. Annelie

  Så roligt att du har dina föräldrar så nära att de kan ”titta in” till barnbarnen för lite mys.
  Kommer ihåg när mina barn var små, så uppskattat det var när mormor och morfar kom en stund, för lite lek och bus.
  Oj vad den lilla växer! Roligt när syskonen blir så glada för allt nytt hon lär sej.
  Kram till din härliga familj❣️

 3. V

  Jag blir alltid sååå himla varm i hjärtat när jag ser bilder på mummu och puua!! Jag är väldigt glad för er skull att ni har en så nära relation och att barnen har så fina morföräldrar. Blev så känslig över detta med korven att jag fick tårar haha. Jag tycker det är så fint, och inte så självklart för alla. T ex för mig. Många kramar till er och må ni få hundra fler friska och lyckliga år tillsammans, fina Satu med familj. / V

stats