Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

En lyckad dag <3

Jag måste bara dela med mig av våran dag i lördags. Jag vet, nååågra dagar “after the fact” men det har vart lite mycket och jag har inte riktigt hunnit med allt som jag velat.
Vi hade ju lovat barnen att göra något skoj, så vi åkte till Heron City och bestämde oss för att gå på BIO. (Tack igen Anna!)
Kevins allra första gång på bio Smiley

Vi handlade godis, dricka och popcorn (<— ett jäkla bärande!) och såg till att alla gick på toa innan vi gick in i bio salongen.
(Någon blir alltid pissnödig 3 minuter efter att man satt sig ner)Kevin satt som en kung som om han var en van bio besökare Smiley

Olivia var hur duktig som helst, hon satt och var så nöjd 🙂
Järngänget var kanon duktiga. ingen som gnällde eller knallade iväg från sin plats, så duktiga allihopa <3


Jag kommer ihåg bland de första gångerna Danilo & Jonathan var på bio… Jisses alltså. Båda två åt varsitt håll och kunde inte sitta still mer än de första 15 minuterna medans dom åt gott, sen var det myror i brallan och sång som dom sysslade med istället 😀

Nu såg vi filmen Tjuvarnas jul Trollkarlens dotter.

När vi kom ut från bio salongen hörde vi att det pågick något via högtalarna, så vi gick ner för att kolla vad det var….
Till speciellt Nicole & Vanessas stora lycka så satt hela IDOL gänget där, (förutom vinnaren Lisa) 😀

Nicole, Vanessa & Danilo ställde sig vid Molly (<— som var Nicoles favvo) och pratade med henne och hon var jätte gullig som tog sig tid att prata med dem med, fast dom inte stod i kö för att få autografer. 🙂
Så det tyckte dom var jätte spännande. Och det tog inte slut där, vi träffade självaste Jultomten också i sin Tomte land!
ALLA förutom Olivia vågade sitta i Tomtens knä, t om Nicole! Hon har alltid varit lite rädd/blyg/skeptisk för Jultomten, men nu satt hon där. 🙂

Kevin ser inte heller så värst imponerad ut, men det är första gången han faktiskt träffar en Jultomte. (han såg inte på dagisfesten)

Tomtenissarna delade ut pepparkakor lite här och där på Heron City. Lite dåligt bara att dem inte kunde tala svenska…. bara “God Jul”.
Så när Vanessa frågade ena tomtenissan nånting så log hon bara och sa God Jul gång på gång… Smiley


Vi åt middag vid restaurang torget där man kan välja bland en massa olika matkedjor att äta ifrån innan vi åkte hemåt.
Barnen ville ha McD´s (surpriiiise)


En riktigt lyckad dag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vill inte vara negativ men låter ni Kevin äta chips osv redan? Du skrev för inte så länge sedan att ett av barnen lagat ett hål och fick känslan av att det hänt fler av barnen. Hur tänker du kring sötsaker? Känns lite som ni “fikar” el äter glass osv nästan varje dag.
  Alla gör naturligtvis som de vill men bara en tanke.

 2. Lavendel

  Så fine bilder! 🙂 Ser ut som dere hadde en fantastisk dag, store og små.
  Så herlig å se at dere virkelig koser dere med barna! <3

  Håper du blir frisk og superkvikk snart.

  Klem <3

 3. lina

  ALLTSÅ du är en sån himla fin och bra mamma! Jag känner inte dig ett dugg mer än att jag bara läser bloggen men åh vad du är fin! Så himla engagerad i barnens liv sättet du skriver…. alla dina åsikter, för och nackdelar med allt osv osv. Världens finaste bästa ärligaste blogg! TACK!

stats