Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

EN PAUS.

Hej.
Jag ville väl bara kika in och säga att jag tar en liten paus från sociala medier ett tag. Känner jag mig själv rätt så blir det inte en långvarig paus- men just nu känner jag bara att jag hittar ingen inspiration eller motivation att skriva.

Det är mycket som händer omkring som jag inte vill eller kan dela med mig av just nu. Ni behöver inte vara oroliga, vi alla mår bra. ♡
Jag har bara hamnat i någon svacka och behöver denna paus för att bara få vara.

Förut har jag alltid kunnat skriva av mig som terapi, men nu tar det bara stopp. Istället för att tycka att det är kul och inspirerande att skriva så saknas det något. Från att tycka att jag faktiskt gör skillnad och något bra med mitt bloggande och min instagram så känner jag bara ångest, och så ska det ju inte vara.
Stressen att behöva leverera och uppdatera för att få många likes och följare. jag tänker inte vara med på det längre, jag tänker inte jämföra mig själv med andra längre. Det finns bara en Satu och jag vill skriva från hjärtat. Det är det enda sättet för mig att göra det på, helhjärtat- annars kan det lika gärna vara.

Jag ska ta till vara på den här pausen, tänka till- tänka om.
För vems skull gör jag det här egentligen? Gör jag inte det för min och min familjs skull så är det inte värt det ändå i slutändan, eller hur?
Jag vill att ni som följer mig gör det för att NI vill. För att ni gillar det ni läser och får ta del av. Jag vill att när man lämnar min sida ska man må bra och ha en good feeling, Jag vill beröra, lite att “we got this” även fast det blir lite tufft ibland.

Jag är så tacksam att ni finns. För allt stöd och peppande.
För att ni tagit er tid till att läsa om mig/oss. Tusen tack.

Jag kommer inte att försvinna.
Jag kommer att vara tillbaka när det känns bra igen. Jag vet ju att jag älskar det här och jag har SÅ mycket spännande att berätta för er! ♡♡♡

Nu ska jag bara ta hand om mig själv och min familj, ordna kalas för våran lilla minsting som ska firas i helgen- och bara logga ut från sociala medier och komma ur min svacka starkare än någonsin.

We got this.
Ta hand om er.♡

XOXO/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Flisan

  Satu (med hela familjen såklart) det är den absolut bästa bloggen..❤ jag älskar att ta mig tid till att läsa den. Jag drömmer att bli mamma och du är så j**** inspererande. Ta dig din tid för att återhämta energi, men du ska veta att du gör något bra absolut! ❤
  Jag fastnade för din blogg direkt och det var på sommaren året Kevin kom så han var en liten plutt när jag besökte er. 😍 tack för att ni är så inspererande och bara bäst!! 🌸👌💞

 2. Elin Ahlgren

  Ta hand om dig och familjen, ta den tid du behöver. Hoppas innerligt att det bara är.en svacka för jag älskar både din blogg och Instagram.. Många kramar från en som följt dig lääääääääänge🥰🥰

 3. Annelie

  Ta den paus du behöver!
  Du är en fantastisk mamma till dina “guldkorn” skriver alltid så fin om dem.
  En helt underbar familj verkar ni vara.
  Men hoppas så klart att du får inspiration tillbaka efter en paus!
  Många många kramar till dej och familjen❤️Annelie

 4. Helena H

  Ta väl hand om dig nu bästa Satu så ses vi snart här igen. Kramar i massor från Söderhamn/Järvsö. <3

 5. Mia

  Jag vill bara skriva att jag tycker om din blogg och går in på den nästan varje kväll. Tycker den är inspirerande och ger positiv energi, jag mår bra av den. Har själv tre barn varav en bebis.
  Tråkigt att du tar paus men viktigt och bra att du lyssnar in dig själv när du känner så, det förtjänar du. Ha det så bra så länge!

 6. Sara

  Åh ta hand om dig ordentligt nu och njut av ”ledigheten”❤️ Jag hoppas du kommer tillbaka gillar verkligen det du delar! Men förstår din känsla och tycker du gör rätt! Kanske kan du skriva dagbok för dig själv nu bara…
  Varm kram och tusen tack för allt du delat so far🙏

 7. Melissa Vargavinter

  Du lämnar alltid en feel good-känsla i mitt hjärta! Hoppas pausen blir som du vill att den ska vara. You got this! Stor kram <3

 8. maria

  Förstår att du vill ha paus, helt ok. Vill bara säga att din blogg är en feel good blogg, bästa jag följer. Kul om du kommer tillbaka

 9. Marika

  Ta hand om dig och din familj dom är viktigast vi finns kvar när du kommer tillbaka. Kommet sakna dig följer dig varje dag och får positiv energi av dig!/ kram Marika

 10. Vivi

  Längtar till pausen är över men klokt av dig att tänka på dig själv först. Hoppas du hittar svar på dina funderingar.

 11. V

  Ta hand om dig fina satu, vi går ingenstans och finns här när du känner för att blogga igen, klokt med en paus. Jag ska också ta en paus från Instagram fram till december åtminstone och bara vara här i nuet med min familj,

 12. Emmy

  Skynda dig tillbaka jag älskar din blogg! Om du bara visste hur den hjälpt mig många gånger, blir rörd när jag tänker på det. Du har skrivit många gånger om känslan av att andra ifrågasätter ert val att ha stor familj. Tack vare att jag läst det har jag inte blivit lika ledsen/ förvånad/ besviken när jag fått uppleva samma. När vi fick tredje barnet var gratulationerna lite svalare än första och andra. Fjärde barnet… knappt några grattis men väldigt mycket ifrågasättande och fräcka och elaka kommentarer. Trots att vi är en helt vanlig välfungerande familj som aldrig ber om hjälp eller barnvakt, vi besvärar ingen utan är tvärtom de som mest hjälper andra och bjuder in.
  Tänk då att du och din blogg tröstat mig så mycket, en främmande person här ute i världen. Tack! Ta hand om dig och din fantastiska familj och ta en välförtjänst paus nu.

 13. Malin

  Jag har bara följt er ett kort tag. Men jag tycker ni ät en riktigt härlig familj vad jag har sett 😍 ta hand om dig/er. Så kommer du tillbaka när du mår bättre.

 14. Sara

  Styrkekram!
  Vi känner inte varandra och lever väldigt olika liv.. men ändå känner jag igen mig i dig på många sätt.
  Ta väl hand om dig och känn inte press att komma tillbaka.. men du kommer vara saknad.

stats