En bra inblick | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

En bra inblick

SÅ typiskt att Andres har EN dag ledigt med oss (på typ hela sommaren…..) och så regnar det. Alltså hela dagen i korta omgångar.
Vi har suttit hela förmiddagen med att fundera på vad vi ska hitta på och jag har kommit med förslag, men alltid någon som sätter emot och till slut har jag fått nog och jag är bara så irriterad att jag inte har lust med nånting. Suck!

Jag fick lite ångest av att bara låta denna dagen rinna ut i sanden nu när vi kunnat ta bilen och vara tillsammans hela familjen och inte bara jag och barnen. (inte alls bitter)

Aaahh jag kommer inte till ro här och jag skäms för att känna så. 🙁
Jaja, den här känslan går väl över, det blir väl såhär när man har för höga förhoppningar och sen blir det bara pannkaka av det hela.
Jag behöver bara en kort stund för mig själv att få andas och samla krafter och få in lite positivitet tillbaka. Sen känns det nog bättre.

Jag har påbörjat projekt barnens kläder och har nu bra inblick på vad som behövs i ytterplagg inför hösten/vintern.
Drog ner 4 kartonger med kläder på vardagsrums golvet och gick igenom allt.
En hel kartong med vinter 2019 står redo för nästa vinter med plagg som ingen har användning för i år. Sen har jag skrivit mina listor så jag har stenkoll på vem som behöver vad 😉
Imorgon fortsätter jag med garderoberna, börjar från störst till minst.

Jag ser trött och sliten ut, men hey- jag bjuder på det. För precis så känner jag mig också 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bianca

  Åh, jag känner igen det där!! När maken väl är ledig och man tänker att NU får vi en KANONdag tillsammans och så blir allt pannkaka istället… 😞
  Kram till dig!! 💜

 2. Viveca

  Jag älskar också att planera och skriva listor, så jag är så nyfiken på dina listor; hur ser de ut?!
  Skriver du för hand eller i dator/mobil?
  Skriver du upp vad som finns och hur många tex t-shirts, mjukisbyxor etc eller bara vad som behövs till varje barn? Fotar du kläderna (för att minnas)? Fyller du i och/eller stryker du i listan allt eftersom inköpen görs? Brukar du handla via webbshop på typ HM, Lindex eller gillar du bättre att handla i fysiska affärer (jag tänker när det behöver ”fyllas på” med mycket basplagg)? Jag hade gärna sett foto på dina listor, som inspiration!!
  Tack för en underbart skriven blogg; du är en stor förebild och en av mina idoler!!!
  Många varma hälsningar från Västkusten
  Viveca

 3. Viveca

  Jag älskar att planera och skriva listor, så jag är så nyfiken på dina listor; hur ser de ut?!
  Skriver du för hand eller i dator/mobil?
  Skriver du upp vad som finns och hur många tex t-shirts, mjukisbyxor etc eller bara vad som behövs till varje barn? Fotar du kläderna (för att minnas)? Fyller du i och/eller stryker du i listan allt eftersom inköpen görs? Brukar du handla via webbshop på typ HM, Lindex eller gillar du bättre att handla i fysiska affärer (jag tänker när det behöver ”fyllas på” med mycket basplagg)? Jag hade gärna sett foto på dina listor, som inspiration!!
  Tack för en underbart skriven blogg; du är en stor förebild och en av mina idoler!!!
  Många varma hälsningar från Västkusten
  Viveca

 4. Caroline (mamma till 4)

  Saker blir inte alltid som man fantiserat om att det skulle bli o det är inget att skämmas över att inte kunna komma till ro. Vi hade en lägenhet innan som var jättefin, men det tog minst ett halvår för mig att känna mig hyfsat hemma där.. men trivdes aldrig riktigt.. nu bor vi i radhus o här är mycket mysigare…men känner mig inte nöjd ändå…som att nåt fattas….
  Min syster köpte hus med sin familj på en annan plats för många år sedan..där var mysigt o fint…men nånstans så trivdes inte.min syster där….efter lite mer än ett år så flyttade de tillbaks igen till det gamla stället o här bott där sen dess.
  Ibland behövs det tid för att slå sig till ro….ibland trivs man bra på en gång o ibland måste man bo in sig ett bra tag innan man får den där hemma/trivsels känslan.
  💕💕

 5. Sanna

  Hej! Gillar verkligen o läsa din blogg o gör det dagligen 😊 Har en fråga, du kanske har skrivit det förut o jag missat det. Men varför har Andres ingen semester? Måste va lite trist o inta va tillsammans hela familjen några veckor tänker jag? Nu kanske ni inte alls känner så o det har jag full respekt för isf!!🙏🏻 Men själv känner jag att det är då vi får vara tillsammans ALLIHOPA!! O det älskar barnen!!😍 att vi kan göra saker ihop hela familjen! Vi har mormor o morfar ( mina föräldrar) nära som kan hjälpa till el som vi träffar. Men just att få va bara vi! Som familj! Hoppas verkligen inte du tar illa vid dig av min fråga, är bara fundersam som sagt varför han aldrig har sem me er på somrarna (för visst har det varit så ett tag) jag menar, alla har ju rätt till semester! Tusen tack för en bra o ärlig!! blogg! Det uppskakats verkligen med ärlighet vill jag lova!!🙏🏻💕

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Sanna- Tusen tack <3 Då han är egen företagare och har mest jobb på sommaren så blir det så att han tar mycket jobb då. Men visst hade det varit underbart med nån vecka tillsammans allihopa, vi satsar på det nästa år 🙂

   1. Sanna

    Tack för svar!🙏🏻 Då förstår jag att det inte är så lätt! Man får göra det bästa av situationen helt enkelt! ☺️ är imponerad att du orkar dra hela lasset me allt även på sommaren! Med bad o allt!😅

 6. Louise

  Seriöst. Don´t remind me. Jag måste börja sälja av en massa bebiskläder som bara stått här i flera år. Tvättade ganska mycket för någon månad sedan. Bara det där med att dra igång det och lägga ut det är så tråkigt. Vi har “bara” 30 lådor och kassar med kläder. Jag skojar inte.
  Men en massa pengar ligger i det.

  Ha en bra start på veckan.

Annons
stats