My Baby Dolls

Dunder och regn i urskogen

Idag tog vi en lång promenad i Tyresta Bys urskog. Vi var där i förrgår också och ville gå en stig i skogen som man inte kan gå med barnvagn, så vi lämnade vagnen i bilen och drog iväg.

Barnen plockade blåbär så alla var helt blåa om läpparna. Mitt i slingan brakade det loss. Världens högsta åska och så regn på det. Smart att befinna sig mitt i skogen under ett oväder. Isabelle fick nog och valde att bokstavligen lägga sig på ett bern, raklång och bara protestera. Det var tydligt att hon inte ta ett enda steg till.🥴 Det slutade med att jag fick bära henne genom skogen och hela vägen tillbaka till bilen i regn och åska. Jag älskar att gå i skogen, speciellt när man går i urskogen, upp och nerför för berg, utforska och bara röra sig fritt utan barnvagn, men idag fick vi ett riktigt styrkepass. Isabelle somnade, så trött var hon mitt i allt. Men fram kom vi, något blötare men roliga minnen rikare. 😅

Kevin
Min godispåse Olivia💕

Efter denna bild blev det inte så mycket fotande 😅

Sen har vi vart och handlat, lagat middag, tagit ett varmt bad och ätit glass och tittat på film. Syrran och hennes familj kom på spontanbesök också, Isabelle, Celina & Olivia visade upp alla sina tiktok moves 🙈😅🥰

Hur har eran helg varit?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jo

  Hej Satu! Ni är en så härlig familj verkligen!
  Du skrev att ni varit och handlat osv, är du/ni inte rädda för corona eller hur tänker du kring det..? Läste att din mamma haft covid19 och om jag inte kommer ihåg fel så var ni hemma hos dom på deras terrass någon dag efter hon fått komma hem från sjukhuset.(?) Intressant att höra bara, jag är förmodligen en extrem finne som tycker viruset sprids för mycket i Sverige. Personligen har jag så respekt för viruset då man vet vilka konsekvenser det kan medföra, man vet ju inte om man själv är den som slipper lindrigt undan eller om man är den som behöver intensivvård om man skulle smittas. Tycker dock det är intressant att höra andras åsikter och perspektiv på saken. Hoppas ni får må bra! =)

  1. Me & My Baby Dolls

   Jo- Jag är rädd för corona, därför håller jag avstånd och följer alla restruktioner. Det stämmer att vi har träffat min mamma efter at hon kom från sjukhuset, talade med läkaren som sa att hon kan inte smitta någon.

   1. Millie

    Jag har fått intrycket att ni inte håller så mycket avstånd när ni träffar släkten t ex och jag reagerade även på att när ni träffade dina föräldrar ute efter en tid utan umgänge så typ klättrade barnen på dem, satt i knä o s v (Det var ju tidigare, innan din mamma blev sjuk.) Även utomhus är det ju viktigt att hålla avståndet även om man är symptomfri! Och ni är ute på restauranger och stora butiker som Ikea och köpcentrum.. Hur tänker du kring det, jag har för mig att du tidigare tyckte att skolan skulle stänga? Märker du själv att du börjar slappna av? Upplever du att folk generellt håller avstånd ute? Och är det inte svårt att få de små att inte gå och ta på saker, hålla avstånd osv? Mina är större (skolålder) så de förstår men glömmer ändå lätt tyvärr och man får påminna ibland. Och jag upplever att de största, tonåringarna, tar VÄLDIGT lätt på corona tyvärr. Hur tänker dina barn kring corona?

    1. Me & My Baby Dolls

     Millie- Vi håller avstånd så gott det går. Ja småbarnen har suttit i morföräldrars famn. JA, vi är ute och äter på restaurang och där håller man också avstånd även i affärer håller vi avstånd. Vi följer alla restruktioner som finns.

     Ja jag tyckte att skolorna skulle stänga. lite svårt med avstånd på skolan tänker jag, flera hundra elever på samma ställe, med föräldrar som är sjuka hemma… så det är riktigt svårt.

stats