Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

…….Drömmer mig bort…..

Sitter här och tittar på solresor. Åh. Jag vill så gärna åka till värmen, bort härifrån. Bort från alla måste och vardags sysslor. Tänk att få åka iväg med hela familjen. Lattja vid stranden/poolen hela dagarna. Jag vill!
 
Det där ser inte helt fel ut va?
 
Jag är trött nu. På alla vardagssysslorna, på snön, på att det är kallt…. Jag vill ha sol och värme NUUUU !!!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena H

    Jag gillar ju inte värmen alls, eftersom jag mår riktigt dåligt av den, MEN, skulle jag bli erbjuden en resa till ett sånt ställe som det på bilderna du lagt ut här så skulle jag tacka ja direkt. 🙂
    Skulle ligga i vattnet nästan hela tiden och bara njuta, och sen sitta i skuggan under en palm och äta massa goda frukter o så…Skulle inte vara helt fel det. 🙂

  2. Helena H

    Jag gillar ju inte värmen alls, eftersom jag mår riktigt dåligt av den, MEN, skulle jag bli erbjuden en resa till ett sånt ställe som det på bilderna du lagt ut här så skulle jag tacka ja direkt. 🙂
    Skulle ligga i vattnet nästan hela tiden och bara njuta, och sen sitta i skuggan under en palm och äta massa goda frukter o så…Skulle inte vara helt fel det. 🙂

stats