Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Drama i badet

Varför satte jag igång en maskin med tvätt såhär sent för? Nu sitter jag och väntar på att torktumlaren ska bli klar…
Jag tvättar nog 2-3 maskiner/dag. Behöver jag säga hur tacksam jag är att vi har en tvättmaskin + torktumlare hemma? Amen! 
Jag fixar och donar i badrummet medans, på med lite ansiktsmask, tända ljus och styra upp med ett varmt bubbelbad. 

Såklart matchade nya pottan och ståpallen från Baby Björn inredningen i badrummet 😀 Turkosa, svart och vitt. 
Mattorna blev verkligen pricken över i:et 🙂Baby Björn (10)
 Jag har tränat lite medans jag väntade på att barnen skulle somna, nu skulle jag bara behöva skippa äta godis och choklad så är jag på god väg att bli redo för beach 2020 😉 Typ. 

Jag badade med barnen tidigare ikväll också. Vi fick lite bråttom upp bara eftersom det blev lite drama i badet… Lilla Celina stod för det den här gången.

Hon bajsade i vattnet och det blev kalabalik och barnen tokskrattade och skyndade sig upp. Tur att dom hunnit tvätta sig innan. Men jag hann inte mer än tvätta allas hår så jag tar mig själv nu. Fick sanera hela badkaret först 😉  

Nöjd tjej med sin pappa 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Alltså du är så duktig som har ork att ta hand om så många barn! Är så imponerad, jag håller på & gå i taket med en unge med magsjuka här hemma, vill inte ens tänka hur det skulle vara för er när magsjukan kommer och knackar på dörren.. du är en så fin och bra mamma Satu! 🙂 riktigt kul att följa er 🙂

  2. Hanna

    Pappan ser väldigt nöjd ut med Celina också! Så fina tillsammans. Undrar över en sak. Du säger att det skall bli så skönt att göra sig av med babyprylarna, men varför köper du fler saker? Tänkte på vagnarna. Behövs det verkligen 3 nya vagnar? Blir ju bara mer att sälja. Kram

stats