Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Dockan som inte blir accepterad

Solen skiner och det är fredag- kan det bli bättre?
Kevin och Celina ligger och sover och jag håller på och fredagsstädar lite. Byter sängkläder, plockar och donar. Ska ta en sväng med dammsugaren strax också och sen ska vi hämta hem järngänget och börja med helgen.

Jag har tänt ljus, trots att det är ljust ute, men det är så mysigt och hör liksom till när det är fräsch och nystädat. Nytvättade lakan hänger på dörrar och det sprider sig en skön doft av sköljmedel i hela lägenheten.
IMG_7481
Tack till min bloggportal Loppi/Vimedbarn för mitt fina armband! <3

En sovande sötnos…
nappar
Nuförtiden ska hon jämt ha åtminstone 3 nappar när hon sover. En i munnen, en i handen och den tredje sa hon gosa runt ögat med.

Förresten, ser ni den där dockan som ligger bredvid henne?
Hon fick den i julklapp och hon h a t a r den! Jag tycker att den är jätte söt och envisas med att lägga den bredvid henne i hopp om att hon skulle acceptera den, men icke. Så fort hon ser den så slänger hon iväg den, haha.

Nu ska jag ordna med en “Throwback” inlägg åt er, blev helt sentimental när jag själv tittade igenom dem nyss.

Hoppas ni får en fin helg allesammans! Glöm inte att kika in under helgen 😉

Kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej jag skulle gärna se fler tips inlägg. Framförallt tips som är tidssparande på sådant som måste göras. Hushålls sysslor osv. Jag förstår inte hur du hinner med allt, så tänkte att du kanske har ngt bra tips att dela med dig av? Förstår inte heller för den delen hur du orkar. Är alltid imponerad över det. Hjälper ngr av dina barn till bra med städningen? Här har jag fyra som mest vara stökar och ytterst sällan hjälper till med ngt. Jag tycker inte att jag får tiden att räcka till. Heltids studerar också. Snart har jag praktik istället, då ännu mindre tid. Helst då jag samtidigt ska försöka ta körkortet. Hoppas att jag tar mig för att träna en del också. Var så duktig förut, men inte nu. Men då allt detta tar mkt tid. Så skulle jag uppskatta sådana tips mycket. Och tips på olika maträtter osv. Mvh

  2. Ida

    Haha, det där med napparna påminner om min son när han var liten. 5 stycken skulle han ha. En i munnen och två i varje hand. Hittade man inte alla när det var läggdags blev det inte roligt. Det gick inte att lura honom och han gav sig inte, det gällde att ha ett antal reservnappar undangömda. Han var säkert i Celinas ålder eftersom han slutade med napp strax efter 2årsdagen. Jämngammal med dina tvillingar och en väldigt envis och bestämd kille.

  3. Tess

    I en viss ålder kan vissa dockor/figurer vara skrämmande och/eller hemska så hon kanske kommer gilla den som äldre. Låt den sitta på en hylla eller nåt så hon inte känner att dockan “hittar henne” utan hon får hitta dockan 🙂 Det är en ålder då barn tror att även saker lever 🙂 Uj om jag flyttade på en del saker när mitt barn var i den åldern 😉

stats