Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Lugnet.

Kväll nu och alla barnen ligger i sina sängar.
På somrarna är det lite andra rutiner och oftast brukar dom fortfarande vara vakna vid den här tiden, iaf de “större” barnen. Men idag var vi alla lite trötta och sega. A sover här på soffan bredvid mig, så de är bara jag som är vaken och ugglar. Älskar lugnet, tystnaden som kommer med kvällen…. jag värderar den här tiden alldeles för mycket för att släppa det och gå och lägga mig, trots att jag är supertrött.

Hemmet är nystädat, jag har dammsugit och skurat golven, fixat in tvätten och tänt ljus. Strax ska jag slänga mig på soffan en stund och äta vattenmelon, men först lite jobb här vid datorn. 😉

Idag gick vi och sa hejdå till Puua som åkte till Finland.
Nicole, Vanessa, Danilo, Jonathan & Olivia cyklade och Kevin åkte efter med sin wigglekart.

my gang (5)
Passade bra så jag bara kunde ta ut enkelvagnen till Celina. Cheez hon har verkligen inte varit på bra humör idag…. gnäll och inget är bra. Vill vara i famnen- vill inte vara i famnen. Vill gå- vill inte gå.

my gang (10)
my gang (9)my gang (11)my gang (14)
my gang (15)Här ser ni lilla Chulinas temperament lite. Hon skulle prompt sätta sig och åka- hon råkade bara missa att brorsan satt där först och blev jätte arg på honom…
my gang (19)my gang (21)
Jag fick ta bort henne och då slänger hon sig på marken och sparkas. Phew…

my gang (48)my gang (33)

Sen har vi hängt i olika lekparker i vanlig ordning. Barnen lekte en bra stund och knack knack ta-i-trä helt sams också. Händer sällan att dom alla leker och håller sams mer än 5-10 minuter 😉

Men nu-
kväll

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Va stor Kevin har blivit nu! Och lilla Celina med ! Kul med wigglecart! Har ni 3st nu? (Har för mig att tvillingarna har varsin?)

stats