My Baby Dolls

Det är inte så lätt….

… att få alla barnen sitta still för en bild, men här kommer några!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  jag vet, det är svårt!!Barnens farfar var här idag, jag lyckades få en fin bild på dom tre!Hur går det med förstoringarna? :)Vart beställer du? Behöver oxå, har ju ramar och allt..kram

 2. sofie Laura & Leo & alvin!!

  MEEEN vad fina dom är satu… precis som små dockor tjejjerna och pojkarna skall man inte prata om SÖTA!Jag skall gå till intersport och prata med dom var i skhlm men där hade dom inget suck vill hja deras tröja diggar dem ju!!Ja kolik är inget roligt!! NU MÅSTE JAG STÄDA innan herren skriker hihihi kram på er

 3. Malin

  Jag mår lite bättre idag men fortfarande dålig :(Hoppas ni mår bra hela familjen! Otroligt söta barnen är på bilderna! Riktiga ögonstenar :)Kram

 4. Angelica

  jag vet, det är svårt!!Barnens farfar var här idag, jag lyckades få en fin bild på dom tre!Hur går det med förstoringarna? :)Vart beställer du? Behöver oxå, har ju ramar och allt..kram

 5. sofie Laura & Leo & alvin!!

  MEEEN vad fina dom är satu… precis som små dockor tjejjerna och pojkarna skall man inte prata om SÖTA!Jag skall gå till intersport och prata med dom var i skhlm men där hade dom inget suck vill hja deras tröja diggar dem ju!!Ja kolik är inget roligt!! NU MÅSTE JAG STÄDA innan herren skriker hihihi kram på er

 6. Malin

  Jag mår lite bättre idag men fortfarande dålig :(Hoppas ni mår bra hela familjen! Otroligt söta barnen är på bilderna! Riktiga ögonstenar :)Kram

stats