Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Den perfekta middagen enligt mig

Lucka # 5 med i bloggjulkalendern lyder som ovan.
Den perfekta middagen enligt mig skulle vara hemma hos mig- med god mat, tända ljus på bordet och städat omkring. Om det ligger en massa grejer runtomkring kan jag inte slappna av och njuta så värst länge, jag stör mig otroligt mycket på stök hos mig. Jag försöker jobba på det, men jag vet inte riktigt åt vilket håll det går åt 😀
Ska jag strunta i att städa fast jag mår dåligt av oredan, eller ska jag bara plocka bort allt innan? Haha, issues, i know.

Men ja, det ska vara någorlunda städat och undanplockat med värmeljus lite här och där,
Omgiven av familjen och nära och kära. Vi sitter och äter i lugn och ro, bara glada människor med mycket skratt och intressanta diskussioner.
Och vid den perfekta middagen ska ingen bråka och klaga att det är äckligt 😀
Sen spelar det inte så stor vad det är man äter egentligen, det behöver inte vara så värst avancerat. Det kan t om vara köttbullar och makaroner om så är fallet, det är mer runtomkring som känns viktigare.
Vem man är med istället på vad man äter. 🙂

mat
Tråkigt med inlägg utan bilder så jag bjuder en bild från dagens middag 🙂

Vad är den perfekta middagen enligt dig?

Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats