Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Datanördar och egna gymnastikredskap

DSC00386Dom här bilderna tog jag för flera dagar sen, men jag tyckte att dom var så söta att jag vill lägga upp dom här på bloggen 🙂 Dom spelar nåt spel på en lek och lär datorn, Celina med några gamla solglasögon som tappat glasen 😀

DSC00384DSC00358 (2)

Jahop, så var det måndag idag.
Barnen är hämtade från skola och Olivia från föris. Vanessa har följt med en kompis hem. Så konstig känsla när en fattas. mitt hjärta är inte helt.

Jag har möblerat om i små tjejernas rum, det såg helknasigt upp när vi hade fått upp sänghimlarna, båda var ju på varsina sidor av fönstret (ett stort fönster från vägg till vägg) så gardinerna syntes inte, det såg— ganska fult ut så jag möblerade om. det här blev bättre och nu ser jag vart jag kan få upp hyllor och tavlor.

Jag har rensat och gått igenom alla barnens rum, städat och gjort fint. Lite julstädning kan man säga.
Barnen har gjort sina önskelistor till Jultomten som ska skickas iväg innan den blir för lång 😉 Hahaha…
Jag delar med mig utan en del av det inom kort 🙂

Jag är lite stressad inför allt som ska fixas och ordnas, jag vill bara bocka av allt från listan.
Paket som ska inhandlas/hämtas och slås in …. saker som behöver borras upp på väggarna (fortfarande) imorgon är det julavslutning/julmys med “jobbet” (bloggen), på fredag är det den årliga julknytisfesten som vi föräldrar anordnar på förskolan och så ska vi klämma in 2 kalas och fika i helgen… och en massa annat i huvudet.
Men vi kör. Det blir bra. Jag vet att man kan tacka nej till saker också- jag vet det och när det gäller tid för mig själv så har jag tackat nej till allting, men jag vill gärna vara med på denna avslutning och kan behöva det.
Och nu så har Celina fått feber,,, känns inte så jätte kul att lämna henne då. Hoppas att du hon blir kry snabbt.

Vi har fått upp den här ribbstolen från Romerskaringar.se  i Danilo, Jonathan & Kevins rum.

romerskaringar
Så glad att vi fick testa dessa i samarbete med Sveriges gymnastikredskap. Verkligen poppis bland barnen som älskar att klättra och göra pull-ups 🙂
DSC00075DSC00076

Vill ni också ha egna gymnastikredskap hemma så kan ni beställa det från romerskaringar.se
Vi gick också testa romerskaringar men dom har inte vi fått upp på taket ännu, Andres sa att vi behöver lite starkare fästen eftersom han misstänker att jag också kommer att hänga där 😉 Hahaha… whatever does he mean…?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats