Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Projekt sommargarderob!

Jag är i full gång med att gå igenom hela familjens garderober här hemma, rensa bort sådant som är för litet/slitet/missfärgat, flytta fram sommarkläder som legat längst bak/ unders i garderoberna och skriva upp vad som behövs nytt till denna sommar. (det är mycket!!) Nu är det dags för sommargarderob! ❀

Ehh… ja.
snö i maj
Bilden skriker nog inte “hej-sommargarderob!” direkt… Vet inte om jag ska gråta eller skratta. Snö i mitten av maj, hello?
Våran resa kan inte komma lägligare. Hoppas bara att det inte snöar där i Cypern också… 😉

Det har varit ett mindre kaos här hemma dessa två dagar medans jag hållit på. Blir lätt så stora projekt när jag “ska bara”. Andres köpte varsina skohyllor till oss som man ska ha i sin garderob som är lätt att dra ut, vilket han fixade till igår. Märkte då att jag förlorade ett hyllplan på den och vart ska de kläderna få plats då?
Så jag har ommöblerat lite och tagit översta hyllplan där jag haft väskor och sådant krams som man knappt använder…. och flyttat ner den och vips fick jag min hylla tillbaka.
Bara det att medans jag fixade med det så drog jag ut alla mina kläder till hallgolvet och skulle sortera och lägga fint tillbaka…. Med denna växande mage krympte min sommargarderb ganska rejält. Rensade bort en säck med kläder som jag haft där i kanske 15 år….

Nu är jag i alla fall klar med mina, Danilo, Jonathan, Vanessa, Kevin och Celinas kläder.
Puua lovade komma och skruva upp ett hyllplan till åt Olivias kläder i sin garderob, så hennes kläder ligger på golvet…

Jag har varit helt slut dessa dagar. Sovit på dagen medans Celina sover… ändå vaknar jag tröttare än tröttast.
Vaknade av att jag blödde näsblod idag, det ville inte sluta blöda!
Jag blir så stressad när jag inte får saker gjort så fort som jag vill.
Jag har inte ens haft tid att skriva min att-göra-lista! Haha….

Men det är packningen till Cypern, se till att vi får med oss allt vi behöver. Därför är det viktigt att gå igenom garderoberna så jag hinner handla/lösa saker som behövs.
Sen fyller Nicole år och ska ha kalas innan vi reser. Eller hon fyller år dagen efter vi kommit till Cypern, men vi ska fira henne innan, så jag har lovat en mamma-Nicole dag med henne då vi shoppar lite, äter gott och spanar ut lite presenter. Ska bli mysigt. ♡

Min älskade stora försfödda Nukke. (=docka på finska)

Nukke Gonzalez
Snart har vi en 9-åring här hemma!! 9 år sen hon kom och gjorde mig till Mamma.

Många har skickat in lite önskeinlägg, däribland sovrutiner och lite mer om varje barn, så det tänkte jag skriva om senare, sånt uppskattar jag att läsa när barnen är lite större också 🙂

Jahop, idag står “fixarkväll” med förskolan på schemat. Jag tar med mig hela styrkan då Andres jobbar till sent.

Vi hörs mer ikväll,
XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Hej!
  Jag är en ny läsare till din blogg! Tänkte jag skulle bara skriva att jag verkligen uppskattar att läsa den och är inne här flera gånger om dagen. Jag har själv 3 barn inte alls lika tätt som dina. Vi fick 3 på 4 år!
  Vart på Cypern ska ni? Vi ska åka till ayia napa den 29e. Barnen är väldigt förväntansfulla. Även här började nedräkningen på runt 150 dagar och nu ätt vi nere på 16. Häftigt!
  Må gott
  Jessica

   1. Jessica

    Vårt hotell heter Tui family life aenas resort spa by atlantica. Det ligger väldigt nära nissi beach

 2. Magdalena

  Kan meddela att solen skiner som bara den på Cypern och Sandy Bay Beach. Barnens största bekymmer är att välja smak på glassen och välja bland alla aktiviteter =)

   1. Magdalena

    Hej ja vi är där nu. Just nu är det 30 grader. Har växlat mellan 23-33 cirka med svaga vindar. Perfekt. Kan meddela det finns barnmat, badblöjor å välling precis på Supermarket utanför om ni behöver något. Barnen kommer älska Lollo & Bernie, mini disco, minigolf och mjukglassbuffen efter maten =)

 3. Emelie

  hittade in till din blogg för några dagar sedan och blev fast. Så kul att läsa om din vardag.

stats