Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Dags att sluta?

God morgon fina ni, mår ni bra?

Jag försöker samla energi för dagen med en kopp kaffe.
Gårdagen blev inte som planerat.
Jag skulle ha åkt in till stan till Loppi kontoret och filma lite säljmaterial, men fick avboka det igen pga. en massa saker som körde ihop sig samtidigt. 🙁
Senare på dagen mötte vi upp fina vänner och hängde i olika lekparker i flera timmar. Efter middag, kvällsbad och melon gottis så slocknade Celina på soffan som ett ljus, hon var så trött att hon inte ens hann fråga efter sina nappar!
Det händer aldrig!
Hon vaknade 2:50 och var som ett yrväder, jag tror att hon gick i sömnen för hon pratade om kanan och bollen och letade efter något i vardagsrummet (?) Hon var gnällig, men fortfarande frågade hon inte ens efter nappen.
Vi har pratat om att hon ska sluta med napp, kanske det är dags nu, på hennes egen initiativ?

Till slut fick jag henne att somna om i min säng men natten vara orolig ända fram tills det var dags att vakna.
Gång på gång förbannade jag mig själv att jag inte hade någon plats att röra på mig i sängen, för jag hade visst fått mer sällskap av gosiga syskon. Sammanfattningsvis så låg jag som packad sill men andras huvuden, fötter och armar kors och tvärs på mig, och kände att humöret inte alls var på topp när jag vaknade. om jag nu ens sov. Hej sommarlov och klockan 6:30!

Men hem och barn ska skötas och jag tänkte på talesättet “En enda positiv tanke kan ändra hela din dag”- och följde de orden, jag ska vända det här!
Efter frukost och ett bad kändes det genast bättre.
Köket är i sin ordning efter frukoststöket, dagens andra maskin tvätt är igång, jag har vikt tvätt, plockat och fixat, gjort i ordning barnen och smider dagens planer med ännu en vän och hennes barn.

Bilder från igår:
IMG_1895IMG_1899Vanessa Gonzalez

Jahop, innan man ens vet ordet av är det dags att börja förbereda för lunchen…. Förmiddagarna går jämt så fort här hos oss, det är ingen idé för mig att gå ut innan lunch, och dessutom så vill jag ha hemmet i någorlunda fin ordning innan jag går ut, så mycket trevligare att komma hem utan att behöva tänka på allt stök man ska ta itu med 😉
Barnen är dock ute och leker hela dagarna, dom får jag ropa in till lunch 🙂

Nähe, let the day begin!

tired mamasatu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jannicke- Mamma Till 3 Skatter

  Same same här 😂
  Alltid någon som smyger in till vårt sovrum på natten och alltid någon som har mardrömmar, växtvärk eller har tappat nappen 😪
  Du ser alltid så fräsch ut Satu även med lite sömn ☺ Tänk om en annan också gjorde det 🙊😂

 2. Sanne

  Hej! Nu i sommartider tycker jag att det är tradigt med mat… vissa dagar känns det som att mat bara är ett bestyr som ska stökas undan och när man lagat mat klagar alltid någon över vad det blev .. så min fråga är… tips på billiga luncher eller luncher i allmänhet.. vad äter ni? Tack för en bra blogg kram

 3. Caroline

  Haha ikväll har jag samma tanke… Om jag ska få vår 15 månaders kille att sluta med nappen. Det är ju sååå svårt sen och jobbigt när de är äldre. Minns hur vår 3 åring blev helt knäckt!! Barn nr 2 tog vi bort den på när hon var 11 månader och tredje barnet ville aldrig ha napp. Vet att det blir gnäll ett par dagar nu….men blir det för hysteriskt kanske han får den inatt😆😆.

 4. Eva

  Härlig topp du har. Var har du köpt den? Roligt att läsa om hur ni har det. Själv hinner man knappt med. Har 3 barn på 3 år och bor i ett renoveringsobjekt 😉

 5. Jenny

  Innan jag fick barn hade jag massor med ider hur vi skulle ha det. Inga nappar, inget socker osv osv. Det mesta flög ut genom fönstert rätt snabbt men en sak har vi faktiskt lyckats hålla och det är inga barn i vår säng. Som hemma mamma som är i gång med barnen hela dagen behöver jag nätterna för mig själv 🙂 Tror jag hade mått rätt dåligt annars men det varierar ju från person till person. Vet vissa som tycker det är super mysigt 🙂

 6. Fyrbarnsmamma

  Jag är som du, stannar gärna inne och fixar på förmiddagen. Dock får jag dåligt samvete; mina två stora (som Nicole och Vanessa i ålder) kan ju vara ute och leka, men de yngre får ju stanna inne och vänta på mig. Hur gör ni? Blir små avundsjuka när stora får gå ut? Jag tycker våra yngre har svårt att förstå varför de inte kan gå ut utan vuxen.

stats