Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Dagens lista

Kväll och alla sover här hemma. Bara jag som är nattugglan och njuter av tystnaden och vetskapen att jag har hela min familj här hemma, nära mig. ♡

Första föris och skoldagen har gått bra för samtliga och vardagen är åter i rullning.
Känns helt ok ändå, trots att jag alltid tycker att det är trist när lov är slut.

Dagens bästa- 
Att vi får alla vara friska. det måste vara det bästa varje dag.
Men det bästa är också att det har blivit ljusare ute nu, har ni märkt det? Eller inbillar jag mig bara? Tycker att det är ljusare när det förr var kolsvart ute vid 15:30 -tiden. Wohoo i sånt fall! Ljusare tider folk!

Dagens sämsta-
Att dammsugaren har gått sönder! Några platsgrejer har gått sönder och är spårlöst borta, så munstycket hålls inte på plats och jag kan inte dammsuga ordentligt. Dessutom har jag redan tejpat ena änden för nån vecka sen som släppte ut luft när man dammsög så nu ger den upp antar jag. Så tråkig utgift, men det är något jag behöver dagligen. 🙁

Dagens roligaste-
När Kevin springer.
Han springer som Sid i Ice age, haha 😀 Ser jätte kul ut, han viftar med armarna mer än vad han faktiskt kommer fram, Därför kallar vi han för Sid ibland. Sötnöt!

Dagens förvirring-
Jag fick en finsk almanacka från min mamma häromdagen, men jag blir så förvirrad på den. 😀 Det står veckodagarna på finska och läser jag bara första bokstaven så hänger jag inte alls med vilken dag på veckan det är. “P” Vadå P?
Jag kopplar inte att det är fredag och känner inte att jag har stenkoll på läget längre! 😀
Haha, jag är en knäppis, jag vet.

Dagens tråkigaste-
Jag vill göra en mammografi för att kunna släppa tanken att något är fel, men först får jag vänta på en tid till undersökning för att sen eventuellt få komma vidare. Tydligen får man inte gå direkt till mammografi kön längre..? Suck och stön.

Dagens jobbigaste-
Måste vara dörren till vagnförrådet. Varenda gång jag ska in där så funkar inte dörren. Håller på länge och rycker och håller på och blir tokig, tills slut öppnas den… jätte kul när man har två små barn vid sig, och gärna lite bråttom också… Och så undrar man varför jag väljer att inte ha min vagn där…

Behöver inhandlas-
Storhandla mat. Fylla på frys och kyl.
Köpa strumpor till några barn och sedan har jag börjat kika efter vårjackor till barnen…. Har som vanligt inte hittat något och det är inte bråttom med det eller så heller. Jag försöker ligga steget före, speciellt nu tänkte jag passa på när de flesta ställena har bra rea, men icke.

Dagens längtan-
Jag försöker att inte längta så mycket framåt- utan leva här och nu, i vardan. Men (!) jag kan inte rå för att jag längtar efter sommaren. Sol och värme. En resa…

Dagens låt-
Sia- Cheap thrills- såå bra låt. Barnen brukar skratta åt mig när jag börjar shejka loss.

Jag borde inte-
Äta fler av de där lakrits piporna som min pappa köpte med sig från båten i måndags, men jag äter nog några strax ändå och sen ska jag slötitta på tv och sen sover jag.

Jag borde-
Gå och lägga mig. Känner tröttheten svida bakom ögonlocken, men det här är ju lite mer lockande just nu 😀

Dagens sötaste-
När Olivia blev arg på mig för att jag bad henne plocka upp sin lekväska och hon bryter ihop och frågar om vi inte är bästa vänner längre. “Jag trodde att du var min bästa vän?!” ♡ Hon smälter mitt hjärta med sina stora känslor.

Nähe ni, nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon när väckarklockan ringer.
Tycker ni om polkagris förresten? Då ska ni smaka denna glass, såå god!
polka glass

Natti natti
XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vad konstigt att du får vänta på en mammografi så länge. Jag gick ner till min husläkare på lättakuten på morgonen, hon skickade en remiss. De ringde från bröstcentrum samma dag och jag fick en tid samma dag för både mammografi och ultraljud.
  Det här var ändå 2 dagar innan jul.
  Försök hitta en annan väg att gå så du slipper gå och vara orolig.
  Lycka till 💜
  Kram Anna

 2. Marie

  Olivia sa idag något gulligt och det stämmer ju hos er också. Att ibland tar livet en paus som man kan göra massa roligt och så fortsätter livet igen. Det verkar som ni haft ett härligt jullov med en liten “paus i livet” och nu rullar livet på igen.

 3. Helena H

  Fler såna här listor tack, gillar verkligen att läsa sånt här. 🙂 Så här borde man avsluta sin dag för då får man tänka till lite, och man ser också efter ett tag om det är något man behöver ändra på eller tänka genom. På en kurs jag gick förut fick vi avsluta dagen med att skriva ner tre positiva saker o tre negativa. Kan vara svårt att komma på ibland, men så nyttigt att tänka lite extra. 🙂
  Och snälla, kan du inte spela in ett litet klipp på Kevin när han springer, älskar ju Sid! Så himla underbar! 🙂
  Kram från Järvsö (Söderhamn)

stats