My Baby Dolls

Dag 2

Nu är kvällen här igen och huset är helt tyst- förutom torktumlaren som kör sina sista minuter. Vilken lycka att ha fått in tvättmaskin och torktumlaren nu!??❤️

Andres kopplade in dom nu ikväll och jag kände bara att jag måste köra en maskin direkt.

Jag äääälskar att tvätta, tumla och t om att vika kläder! Älskar doften och känslan av nytvättade kläder.

Jag var så glad när han hämtade maskinerna från vårt förråd i Shurgard, speciellt eftersom vi har kvar 97% av våra kläder i säckar i förrådet fortfarande.

Så vad händer hos oss då?

Dag 2 för målarna här och dom har jobbat på bra. Hela övervåningen är spacklad, slipad och grundmålad. Imorgon ska dom måla en gång till och spackla undervåningen.

Vi har inte kunnat ta hit våra grejer ännu just pga. målarna.

Jag bjuder på några bilder från kaoset igår.

Ska bli så så så spännande att få visa er slutresultatet! Men ni får följa med under resans gång också, många av er vill se ”behind the scenes” bilder också 🙂

Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få ta hem alla våra möbler och kartonger och börja inreda och boa in oss. Det är bland det bästa jag vet!?

Så nu har vi soffa, tv, madrasser, köksbord på plats här och så har vi vart och köpt nya köksstolar eftersom våra gamla var bortom räddning. Och så har jag tömt undan lite kökskartonger eftersom köket är helt klart, där behöver vi inte göra något. ❤️

Men ni som känner mig… det kliar i fingrarna att ha sån oreda. Några kartonger och påsar missplacerade, verktyg och grejer spridda på ställen där dom inte ska vara- men måste vara för att ge plats åt målarna. Men snart så. Snart får vi boa och skapa ordning och reda. Snart får vi upp möbler och tömma kartonger. Jag längtar.

Det är en del saker vi behöver inhandla under tiden. Twinsen och Kevin behöver nya sängar och en hylla för leksaker till sitt rum. Jag hade redan planer på sängar till grabbarna (innan vi ens flyttat in) men när vi kom in så förstod jag att det inte skulle funka. Dom vill ha våningssäng så det ska vi kolla på imorgon är det tänk. Kevins säng är redan bestämt.

Och så en vardagsrumsmatta behöver vi också. Hittade en jag ville ha, men valde att åka till Mio också för att jämföra lite, och när jag kom tillbaka var dom slut?.

Jag fortsätter jakten imorgon.

Idag ringde skolsystern och sa att det hänt en incident i skolan… Bara man ser vem som ringer är hjärtat i halsgropen. Danilo hade fått en elevs gaffel i ögat i matsalen. En olycka, men ögat var rött och han såg suddigt sa hon. Jag packade in Isabelle i vagnen eftersom det skulle underlätta för A att bara ha Celina & Kevin hemma medans han jobbade på att spika lister och foder och mötte upp Danilo hos skolsystern. En sån sak också, när dem ringer från skolan så kan jag finnas där på 15-20 minuter. Inte som förut när jag i värsta fall fick vänta på bussen i 2 timmar och sen åka ytterligare 1 timme till skolan. Tacksam❤️.

När jag hade kommit hem med Danilo promenerade vi till Pizza Hut för lunch. ?

Danilos öga var ok.

Nä nu ska vi titta på Gåsmamman och så fortsätter vi imorgon med allt.

Hur mår ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag är ärligt imponerad över hur ni orkar alltså.?Först renovera ett helt hus,för att nu flytta och börja om med samma sak..har själv helrenoverat vårat hus med allt vad det innebär,även panelat om osv osv och är nog inget jag ens skulle orka tänka på att göra igen??

  1. Me & My Baby Dolls

   Johanna- Tack!??Nej, den renoveringen vi gjorde med huset är inte vi tänker göra om här, nooo way.
   Där gjorde vi om precis allt från golv till tak. Bytte också till nya paneler osv.

   Här är alla golven bra, köket bra, vi ska ”bara” måla väggarna fräscha.
   Vi skulle vilja bygga om badrummet på nedreplsn, men det är inget som är aktuellt just nu.
   En mellanvägg ska bygga och så småsaker 😉

  1. Me & My Baby Dolls

   Maria- Om jag hade tyckt det så skulle vi väl inte ha flyttat….? Mer meningslöst är det väl att bo nånstans där man inte trivs? Huvudsaken är väl att man trivs och mår bra, hela familjen- oavsett om det är ett slott eller koja?

 2. Johanna

  Finns det någon bild på planlösningen i huset? Jag ÄLSKAR planlösningar av någon anledning ? hur många rum har ni? Är det radhus eller fristående?

   1. Johanna

    Så fort jag ser en planlösning så sitter jag och fantiserar och inreder efter hur jag skulle haft det ? det är så kul!
    Tack för dina uppdateringar, så kul att följa dig ❤️

 3. Tanja

  TACK för att du tar dig tid att skriva och visa bilder. Förstår att det är mycket just nu. Just därför är jag tacksam över att få chansen att läsa om hur det går, så spännande!!!

 4. Lena

  Så roligt att få följa er flytt och se hur ni har det i ert nya boende. Tycker alltid det är så kul att se hur folk bor, inte för att jag är nyfiken (eller är det det jag är) utan för att det är kul att se hur andra bor och vilka stilar de har. Få lite inspiration. Lycka till i nya huset! Tror och hoppas att ni kommer att trivas bra när ni flyttat ”hem” igen! Kram Lena

 5. Carina H

  Kan rekomendera EG marknad Botkyrka, Dom har så fina mattor och mycket att välja på till super bra pris,stora som små.värt en titt kan jag lova.

 6. Camilla

  Så mysigt att få följa er resa med renovering och allt annat som hör därtill. Förstår din känsla och lättnad över att ha nära till allt igen. Lycka!

 7. Helena

  Vad härligt att allt löste sig så bra för er, ska bli spännande att få se nya boendet när ni är klar med renoveringen ?
  Lycka till med allt och håll oss uppdaterade ?

 8. Ida

  Hej! Det nya boendet har färre sovrum än lägenheten ni bodde i va? Ångrar ni att ni flyttade från lägenheten? Jag bor på landet i Skåne, helt andra huspriser så perspektivet är såklart helt annorlunda men jag tycker vi nätt och jämt får plats i vårt hus på 154 m2 (4 sovrum) med våra 3 barn ?

  1. Me & My Baby Dolls

   Ida- Ja det har den. Men den hade mindre sovrum och nu valde vi att ha kvar stora rum eftersom dom ska dela. Nej- jag ångrar inte att vi flyttade därifrån. Vi ville testa hur det var att bo i eget hus. Jag kanske ångrade nångång att vi flyttade från Haninge, men då hade vi aldrig flyttat till denna parhus?
   Åh ni bor stort ju?

 9. Hanna

  Är så imponerad över hur snabbt ni fixar och ordnar med allting, direkt sätter igång med målning osv. Vilket driv! Så skönt att få bo på en plats som känns bättre i hjärtat. Hur stort är radhuset ungefär i kvadratmeter och antal rum? Kanske har du skrivit det i något tidigare inlägg? Kram!

 10. StrongerLife

  åååå vad spännande det ska bli att få följa er in i nya boendet.
  Stackars lillkillen!! Vilken tur att det ändå gick bra, jisses, ögat som är så känsligt.
  Lycka till med allt denna dag och alla dagar. 🙂

stats