Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Countdown!

Egentligen har vi haft denna countdown sen efter nyår… Men nu börjar det faktiskt närma sig- Danilo & Jonathans 9-årsdag!
12 dagar kvar och dom är så taggade. varje morgon kollar dom hur många dagar som är kvar och så springer den som hinner först och berättar för den andra hur många dagar det är just idag 😀

Jag & Andres ska åka och handla lite presenter till dem i helgen och jag behöver få ut inbjudningarna snarast och beställa tårta. Dano & Tantan vill göra sina tårtor själv med mig precis som vi gjorde förra året, så det ska vi också göra 🙂

Alltså 9 år. ♡♡ Time sure flies.

Det här är vårat första kalas för i år, ett rivstart för 6 av 8 barn fyller nu i vår och sommar.
😀

När fyller era barn år?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla från Västerås

  Hej Satu!

  Våra döttrar fyller samma dag fast med 2 års mellanrum. De egna fyllde 17 den 5/1 o Nathalie blev 15 den 5/1.
  O vår son fyller 8 år den 29/6.

  Jag fyller 37 den 30/5 !

 2. Camilla

  Min son fyller 11 år den 18/5, min dotter 9 år den 13/9 och minstingen en tjej fyller 5 år den 7/9.

 3. Malin

  Härligt att baka tårtan tillsammans 😊

  Vi har en i maj, en i december (fem dagar äldre än er Olivia) och tre i augusti 😉

  Lycka till med förberedelserna 🎉

 4. Carina H

  Har en i januari och en i augusti,men har 2 barnbarn där ena fyller nu i april och den andra i maj. så det blir lite kalasade framåt.dom brukar bestämma själv vad dom skall bjuda på. förra året blev det grillade olika korvar med tillbehör.jättegott och trevligt.det behövs inget jättestort kalas för dom.självklart avslutar vi med fika och tårta som dom själva vill ha.

 5. Heléna

  Dom två första fyller i april och oktober, sen kom en i maj, 2,5 v mellan dom födelsedagarna (april, maj) sen kom nästa i december och sista en vecka senare i december, Dan efter julafton 😉

 6. Cissi

  Oktober
  November
  December
  Januari

  Sambon fyller oxå i januari. Jag fyller år i maj. Har alltid önskat mig ett sommarbarn 😅😆

 7. Tessie

  Min äldsta dotter Kelly fyller 3 år den 22:a november och min minsting Belle fyller 1 år den 24:e augusti (två dagar efter båda mamma och pappa som fyller år på samma dag 😉 )

 8. Niobarnsmamman

  Av våra 9 barn fyller 6 av dem under två månader, från slutet på maj till slutet på juli. Vi föräldrar är också i maj och juli. Sen har vi en i augusti, en i oktober och en i januari.

 9. Elin

  6 och 7 juni 😀 Och 3november! Vi ska ha kompis kalas i år för 6åringen, för första gången! Annars har vi bara släkt kalas.

 10. Elisabeth

  Ett barn fyller i februari,ett i augusti, ett i oktober och ett i december så det är utspritt över året

 11. Fyrbarnsmamma

  Vi har också alla barnen på våren. 11 veckor skiljer det från första till sista födelsedag. Både intensivt och praktiskt på samma gång!

 12. Alex

  Jag och min bror fyller år under olika delar av året o enligt mig själv har jag det bättre datumet, speciellt när vi var yngte o hade de klassiska hemma kalasen alla här hade. Ingen av oss har nàgonsin gjort något annat inte äns på våra 18 års dagar 😅
  Jag fyller i början av maj o min bror i slutet av november.

 13. fanny s

  Två i januari, en i mars och en i juni! Jag tycker ärligt talat det är ganska “dålig planering” att vi har två födelsedagsbarn i januari, direkt efter jul och nyår. Plus att vår bröllopsdag är i januari haha! När februari kommer är jag helt dödsslut efter alla firandet 😂 Nää men självklart är jag oändligt tacksam för mina två tjejer som blev januaribarn, skulle ju inte vara detsamma utan dem! Men jo, jag är ganska tvärslut efter december och januari. Försöker tänka positivt, att vi har en massa roligheter under årets mörka månader.

  Hoppas killarna får en dunderbra födelsedag!!!

stats